Shopping Cart

V košarici ni izdelkov.

Česa Ovnom ne smemo vzeti?

Ovni so rojeni za vodje. So izredno borbeni in tekmovalni. Oven ne čaka, da mu priložnost uide izpred oči. Izziv sta mu dinamičnost in ustvarjalnost. Njegov ego se dvigne, ko zmaga, saj je rojen zmagovalec.

Česa se Ovni najbolj bojijo? Poraza in izgube. Ne vzemite mu občutka, da je najboljši, da je zmagovalec. Oven ne prenese poraza. Toliko sebe in  svoje energije vloži v tekmovalnost in zmag in da bi potem izgubil, bil poražen? Potem se ga šele bojte. Je izredno nepotrpežljiv in vzkipljiv, ne prepričujte ga, da počaka na pravi trenutek. Ne pregovarjajte ga, da to ni zanj, saj tega ne sliši, ker vidi le en cilj: zmago.

Ovnov največji sovražnik je poraz

Ker so Ovni izredno sposobni, podjetni in borbeni, so prepričani, da je pot do cilja lahka, zato so izredno presenečeni, če so poraženi. S tem si dajo pečat, da niso dovolj dobri. Poraz jih dobesedno potolče in jim vzame vso življenjsko energijo.

Oven je po duši bojevnik, borbenega duha, grob in neobziren, ne izbira sredstev, pomembno mu je, da doseže zmago oz. zastavljen cilj. Najbolj ga je strah poraza. Takrat postane neobziren, grob, nestrpen. Na vsak način bo uveljavljal svojo voljo, zato je bolje, da ga ne ovirate in mu pustite prosto pot.

Več o lastnostih ovna si lahko preberete tukaj.

Delite naprej ...
Ekipa MojeZdravje.net
Ekipa MojeZdravje.net

Oddaj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja