Vabimo vas na delavnico »Izziv: 40 dni brez sladkorja«, ki bo v torek, 15. 3. 2016 ob 17:00 v trgovini SuperHrana na Zaloški cesti 167.

Vodila jo bo Anja Pristavec, svetovalka za prehrano in hujšanje. S prehranskim svetovanjem ima številne izkušnje, ki ji dajo skupaj z njeno univerzitetno izobrazbo res trdne temelje na tem področju. Skupaj s certificirano nutricistko Mojco Cepuš deluje v okviru Befit-a (več na www.prehrana.info). Anjin princip temelji na spoznanju, da preveč omejujoče diete na dolgi rok niso učinkovite.

Na delavnici bo povzela bo bistvo izziva »40 sladkih dni brez sladkorja«, zato vas povabimo, da jo spremljate tudi prek receptov in nasvetov, ki jih bo delila z vami. Predstavila bo učinke prekomernega uživanja sladkorja na telo ter način, kako uravnotežiti prehrano in izgubiti kak kilogram.

Praktični del delavnice bo prikaz priprave in pokušine jedi, primerne tudi za shujševalni jedilnik, ki ne povzroči večjih nihanj krvnega sladkorja. Slednje je preventiva proti vse pogostejši sladkorni bolezni. Čas bo tudi za diskusijo.

Predhodne prijave so obvezne, saj je število mest na delavnici omejeno. Rok za prijavo je najkasneje do petka, 11. 3. 2016.

Kotizacija za delavnico: 10,00 €.

Prijavite se lahko z nakupom vstopnice, tako da kliknete spodnjo povezavo:

REZERVIRAJ SVOJE MESTO

V kolikor imate kakršnokoli vprašanje, nas lahko kontaktirate preko e-pošte info@super-hrana.si ali telefon 01 / 256 61 15.

Vabljeni!

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 × dva =