delavnica aktivni

Kakršnakoli oblika redne aktivnosti krepi telo, pospešuje metabolizem, nas razstruplja, pomaga, da izgubimo kakšen odvečni kilogram, zmanjšuje možnost nastanka kardiovaskularnih težav in diabetesa tipa 2, znižuje krvni tlak, krepi kosti in mišice, zmanjšuje stres ter na splošno izboljša naše zdravje in počutje.

Zagotovo se vsi strinjamo, da je gibanje za človeka naravno in da lahko zaradi sedenja, poležavanja in bivanja v zaprtem prostoru nastanejo različne zdravstvene težave. Zato je pomembno, da v naše življenje, glede na starost in trenutne telesne zmogljivosti, vključimo redne športne aktivnosti. Pri tem je pomembno tudi, da se seznanimo o pravilni prehrani pred, med in po vadbi, predvsem, če se s športom ukvarjamo več kot samo rekreativno.

sportna prehrana tek

Na predavanju bomo govorili o:

  • najprimernejši telovadbi glede na naš konstitucijski tip (vata, pitta, kapha)
  • rastlinski prehrani, ki je prilagojena posameznim tipom konsitucije
  • o rastlinski prehrani za različne stopnje aktivnosti
  • prehranskih dodatkih za športnike
  • kreiranju optimalnih jedilnikov, ki nam lahko pomagajo pri hitrejši regeneraciji
  • pridobitvi vseh nujno potrebnih hranilnih snovi

Postregli vam bomo tudi okusne napitke ter domače energijske in proteinske ploščice.

Delavnica bo v sredo, 25. 5. 2016 od 18.00 do 20.00 v trgovini SuperHrana na Zaloški cesti 167 v Ljubljani.

Predhodne prijave so obvezne, saj je število mest na delavnici omejeno. Rok za prijavo je najkasneje do 24. 5. 2016.

Kotizacija za delavnico: 10,00 €

Prijavite se lahko z nakupom vstopnice, tako da kliknete spodnjo povezavo:

REZERVIRAJ SVOJE MESTO

V kolikor imate kakršnokoli vprašanje, nas lahko kontaktirate preko e-pošte info@super-hrana.si ali telefona 01 / 256 61 15.

od 18.00 do 19.30 Jelena Dimitrijević, od 19.30 do 20.00 Robert Luin

O predavateljih:

Jelena Dimitrijevič je holistična svetovalka za zdravo prehrano in certificirana nutricionistka. Na Inštitutu za naravno medicino (The Institute for Natural Medicine, New York) je pridobila naziv svetovalke za prehrano. Pripravlja različna predavanja, izobraževanja in delavnice, vodi osebna svetovanja, svoje poslanstvo pa vidi v ozaveščanju ljudi o zdravem in sočutnem načinu življenja.

Robert Luin je vsestranska oseba ob kateri lahko spoznate, da zmorete daleč več, kot ste si kdaj koli upali zamisliti. Je aktivni športnik, učitelj spinning-a, soustanovitelj športnega kluba RiDE ter svetovalec paraolimpijca Primoža Jeraliča. Kot vaditelj in voditelj prepozna vaše prednosti in slabosti, vas vodi pri fizični aktivnosti in pomaga k napredovanju in doseganju zastavljenih ciljev.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

20 − 10 =