delavnica optimalna prehrana moski

Moški so danes izpostavljeni nenehnemu stresu. Preveč delovnih ur, uživanje predelanih živil in hitre hrane, alkohol, kajenje, sedeče delo in premalo gibanja, pretirano uživanje živil živalskega izvora in premalo zelenjave in sadja, “sproščanje” z igranjem video igric pozno v noč itd.

Zaradi omenjenih dejavnikov so pogosto utrujeni, brez vitalnosti in energije in se soočajo z različnimi boleznimi, kot so srčno – žilne bolezni, težave s prostato in testisi, rak debelega črevesja, neplodnost, depresija, možganska kap, protin, diabetes …

Tudi moški imajo svoje življenjske cikle, ki jih je treba upoštevati ter različne potrebe po določenih živilih od najstniških let pa vse do pozne starosti. Če se zavedamo teh potreb, se lahko pravilno prehranjujemo in na ta način preprečimo morebitne težave.

Na delavnici vam bomo predstavili optimalno prehrano za moške, kako okrepiti moško telo, spolno slo, plodnost in preprečiti razvoj določenih zdravstvenih težav. Pogovarjali se bomo tudi o športnikih na rastlinski pogon, o vajah za psiho – fizično ravnovesje in razreševanju negativnih vzorcev.

Delavnica bo potekala v sredo, 23. 3. 2016 od 17.00 do 19.00 ure v trgovini SuperHrana na Zaloški cesti 167 v Ljubljani.

Predhodne prijave so obvezne, saj je število mest na delavnici omejeno. Rok za prijavo je najkasneje do 21. 3. 2016.

Kotizacija za delavnico: 10,00 €

Prijavite se lahko z nakupom vstopnice, tako da kliknete spodnjo povezavo:

REZERVIRAJ SVOJE MESTO

V kolikor imate kakršnokoli vprašanje, nas lahko kontaktirate preko e-pošte info@super-hrana.si ali telefona 01 / 256 61 15.

O predavateljici:

Jelena Dimitrijevič je holistična svetovalka za zdravo prehrano in certificirana nutricionistka. Na Inštitutu za naravno medicino (The Institute for Natural Medicine, New York) je pridobila naziv svetovalke za prehrano. Pripravlja različna predavanja, izobraževanja in delavnice, vodi osebna svetovanja, svoje poslanstvo pa vidi v ozaveščanju ljudi o zdravem in sočutnem načinu življenja.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

13 − 8 =