Zaradi vse večjih zahtev, ki nam jih prinaša življenje, stresa, onesnaženja, pretiranega uživanja živil živalskega izvora in predelane hrane ter različnih slabih razvad je skoraj umetnost vzpostaviti normalno hormonsko ravnovesje.

Sodobne ženske se zaradi tega pogosto srečujejo z odvečnimi kilogrami, težavami s ščitnico, PMS-om, nerednimi cikli, neplodnostjo, rakom na prsih, osteoporozo, motnjami hranjenja …

Če želimo biti kos življenjskemu ritmu, je pomembno, da razumemo delovanje svojega telesa in se naučimo katera prehrana in prehranska živila nam lahko pomagajo, da ostanemo zdrave in vitalne.

Na delavnici vam bomo predstavili prehranjevalne načrte za različne cikle v življenju ženske (menstrualni, nosečnost, dojenje, menopavza) ter energijsko – fizične vaje, ki bodo še dodatno okrepile in pozdravile žensko telo.

Delavnica bo potekala v sredo, 24. 2. 2016 od 17.00 do 19.00 ure v trgovini SuperHrana na Zaloški cesti 167 v Ljubljani.

Predhodne prijave so obvezne, saj je število mest na delavnici omejeno. Rok za prijavo je najkasneje do 22. 2. 2016.

Kotizacija za delavnico: 10,00 €

Prijavite se lahko z nakupom vstopnice, tako da kliknete spodnjo povezavo:

REZERVIRAJ SVOJE MESTO

V kolikor imate kakršnokoli vprašanje, nas lahko kontaktirate preko e-pošte info@super-hrana.si ali telefona 01 / 256 61 15.

O predavateljici:

Jelena Dimitrijevič je holistična svetovalka za zdravo prehrano, in certificirana nutricionistka. Na Inštitutu za naravno medicino (The Institute for Natural Medicine, New York) je pridobila naziv svetovalke za prehrano. Pripravlja različna predavanja, izobraževanja in delavnice, vodi osebna svetovanja, svoje poslanstvo pa vidi v ozaveščanju ljudi o zdravem in sočutnem načinu življenja.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + šestnajst =