delavnica smoothiji

Victorija Boutenko se ponovno vrača v Slovenijo! Dolgoletna presnojedka (23 let) in iznajditeljica zelenih smutijev tokrat ne bo samo predavala, pač pa bo na svojih DELAVNICAH v Centru EKO365 prikazala pripravo zelenih smutijev in presne hrane. Delila bo z nami svoje izkušnje, recepte in trike za zdravo življenje.

Termin in lokacija delavnic:

Sobota, 23. 4. 2016, Center EKO365, Runkova 2, 1000 Ljubljana

  • 9:00 – 12:00 Delavnica zeleni smutiji z Victorijo Boutenko
  • 17:00 – 20:00 Delavnica priprave presne hrane z Victorijo Boutenko

Prijava na delavnico:

Delavnica bo potekala v ANGLEŠKEM JEZIKU s prevajanjem v SLOVENŠČINO.

Cena delavnice je 30 €. Cena obeh delavnic (Zeleni smutiji in priprava presne hrane ) je 55 €

Kliknite tukaj in se prijavite na delavnico. Rok za prijavo je 22. 4. 2016.

Ste se kdaj vprašali, kako narediti perfekten, kremast, zapeljivo sadno dišeč zeleni smuti? Za vas smo pripravili ekskluzivno delavnico s kraljico zelenih smutijev!

Po petih letih je končno spet v Sloveniji “mama” zelenih smutijev, Victorija Boutenko, ki je že od leta 1993 presnojedka. In tokrat nam ne bo le predavala, pač pa nas bo naučila odlične zelene smutije tudi pripravljati.

Pridružite se nam na kulinaričnem razvajanju brbončic in se prepričajte, da zeleni napitkiniso le zdravi, pač pa tudi izjemno okusni. Zdravo prehranjevanje je lahko tako enostavno!

Avtorica desetih knjig o presni prehrani in zelenih smutijih (pet jih je prevedenih v slovenščino) bo z veseljem delila svoje bogate izkušnje z vami.

Njene knjige bodo zelo ugodno na voljo za nakup tudi na sami delavnici. Z udeležbo na delavnici dobite možnost nakupa njenih knjig s 30% popustom.

Delavnico smo pripravili v sodelovanju z društvom Združena Evropa.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + osem =