Čudovitka: najbolj ženstveni dogodek te pomladi, 26. maj 2018

  0
  871
  26Maj2018

  Od 9:00 do 15:00

  Hotel Ambient, Domžale

  V soboto, 26. maja poteka v hotelu Ambient v Domžalah čudovit dogodek za ženske, ki bi se rade sprostile, nasmejale in izvedele nekaj novega. Na dogodku boš deležna predavanj kar 4-ih čudovitih žensk, s katerimi se bomo dotaknile našega izgleda, počutja in miselnosti. Uradno vabilo delimo spodaj:

   

  Hej, Čudovitka!

  Prepričana sem, da rabiš nekaj časa zase. Da se malo sprostiš, nasmejiš, kaj novega izveš in obenem narediš nekaj za svojo dušo.

  Imamo super novico zate! 

  Vse to lahko dobiš zelo kmalu. Na najbolj ženstvenem dogodku te pomladi, kjer ti bomo 4 Čudovitke pričarale dan po tvojem okusu.

  Vse kar moraš storiti za to je, da si rezerviraš SOBOTO, 26. 5. od 9. – 15. ure, na email info@cudovitka.si pošlješ PRIJAVO s svojimi podatki, ter se na dan dogodka pripelješ v DOMŽALE, kjer te bo V HOTELU AMBIENT pričakala kava in nasmejani obrazi ostalih Čudovitk.

  CENA DOGODKA: 15 € na osebo.

  TRAJANJE: od 9.00 do 15.00 ure

  Sedaj te verjetno že zanima, kaj smo pripravile zate, kajne?

  1. Predavanja 4 – ih Čudovitk, s katerimi se bomo dotaknile našega izgleda, počutja in miselnosti. Tukaj je le nekaj tem, ki jih bomo obdelale na dogodku:
  • kako do svežega videza,
  • napake pri ličenju,
  • kako premagovati strah in sram,
  • masažna nega  telesa in obraza, 
  • kako živeti to, kar si, 
  • osebni stil in barve, ki poudarjajo našo lepoto,
  • kako si sam kreirati lastno realnost,
  • prepričanja, ki nas omejujejo.

  2. Druženje ob kavi ter čokoladi, ki bo tokrat malo drugačna.

  3. Nagrade za prve prijave. Med prvimi 20 prijavljenimi bomo izžrebale 5 profesionalnih ličenj in 5 profesionalnih fotografiranj. O nagradi boste bile obveščene na vaš email pred dogodkom.

  4. Žrebanje nagrad na koncu dogodka.

  5. Vrečko presenečenja, ki jo dobi vsaka udeleženka ob koncu srečanja.

  6. Veliko smeha, nova poznanstva, čudovito energijo in še bi se kaj našlo. 

  Si se že odločila, da prideš? Super. Svojo prijavo nam hitro pošlji na email info@cudovitka.si. Morda boš ravno ti ena izmed dobitnic profesionalnega fotografiranja ali ličenja.

  Sedaj pa spoznaj še 4 Čudovitke, ki jih boš osebno spoznala na dogodku.

  Ivona Kysselef je mamica 9 letne hčerkice, prijateljica, blogerka, vlogerka in ustanoviteljica Čudovitke. Neprestano si kreira nove izzive in projekte ter je ena tistih oseb, ki trdno stoji za svojimi odločitvami. Kljub vsem padcem, ki jih je že doživela v življenju, se vedno pobere in gre naprej še močnejša. Je velika zagovornica tega, da se mora človek postaviti na prvo mesto, zato ne skriva dejstva, da si rada kaj privošči. Je nepoboljšljiva optimistka, ki življenje zajema z veliko žlico in vedno uživa v danem trenutku. Njena velika strast je senzualni ples ob drogu, potovanja in druženja s prijatelji – če je to ob kozarčku penine, še toliko bolje.

  Sara Hiti je mamica skoraj 3 letne hčerkice, prijateljica, Acess bars praktikanka, svetovalka za varno uporabo eteričnih olj ter soustanoviteljica Čudovitke. Je zelo radovedne narave in nikoli ji ne zmanjka volje po raziskovanju novih področij. Verjame, da si v življenju vse kreiramo sami, zato vedno pazi, o čem razmišlja in kaj si želi. Je oseba mnogih idej, ki pa jih ne uresniči vedno, saj ji za to zmanjka časa. Je direktna, pogumna, instinktivna in iznajdljiva oseba. Prosti čas najraje preživlja s svojo hčerkico, z enako mislečimi ljudmi ali v senci, ob morju, s knjigo v roki. Zelo uživa v plesu in ob poslušanju dobre glasbe.

  Martina Razinger je ženska, mati, žena in prijateljica. Ne predstavlja si živeti brez družine, gibanja in iskrenih prijateljev. Zase pravi, da živi to, kar je in dela, kar je njen hobi. Poznajo jo kot izjemno trenerko pilatesa in ženstvenega plesa ob drogu, kjer zelo pride do izraza njena čutečnost, s katero je že marskikateri ženski pomagala, da premaga predsodke do vadbe in se prepusti svoji ženstvenosti.  Je priznana mojstrica ličenja, ki pa pod svojimi čopiči poudarja žensko, naravno lepoto. Je zelo vztrajna oseba, zato nikakor ne odneha zlahka. Zelo zaupa svojemu instinktu, verjame v sanje in pri vseh odločitvah najprej posluša sebe.

  Monica De La Calli je mamica, podjetnica, avtorica knjige ter pesniške zbirke, blogerka in maserka. V njenem salonu boste deležni prestižne in celostne obravnave, kot je še niste doživeli. Je prava vizionarka, z visoko zastavljenimi cilji in prepričana v dejstvo, da se vse da, ko se človek tako odloči. Je ženska dejanj, kar pričajo tudi njeni dosedanji dosežki. Je izredno pogumna, vztrajna, iznajdljiva, srčna in zaupanja vredna oseba. Njena največja strast je glasba, saj zelo rada piše pesmi in zanje sklada melodije. 

  Tako, me smo se predstavile, sedaj pa upamo, da se nam 26. 5. ob 9. uri v Hotelu Ambient, Domžale,  pridružiš in se tudi ti predstaviš nam. Komaj čakamo, da te spoznamo. 

  Imej čudovit dan.

  PUSTITE KOMENTAR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  šestnajst − štiri =