Delavnica božanskega partnerstva na otoku Ižu

  0
  53
  otok-iz-delavnice
  03Sep2022
  10Sep2022

  Otok Iž je energijsko središče s prekrasno morsko obalo in skritimi kotički, ki vabi vse, ki se želijo poglobiti v svoje bistvo in se odpreti svojim potencialom ter svoji božanski naravi. Največ uvidov doživljamo preko odnosov, zato ste vabljeni na izjemno izkustveno delavnico, ki je namenjena vsem, ki želite bolj kakovosten, poln in ljubeč partnerski odnos, iščete svojo avtentičnost in resnično svobodo v življenju, želite imeti božansko in sveto spolnost, ki osvobaja, zdravi, polni in odpira za življenjske kreacije, želite postaviti zdrave meje in jasno komunicirati, se soočati z lastnimi čustvi in podzavestnimi programi in jih transformirati.

  otok-iz-korinjak

  Živimo v izjemnem času, ko je mogoča božanska oblika partnerstva, ki temelji na dušni povezavi. Vsi si želimo odnosov, ki nas globoko izpolnjujejo na vseh nivojih (telesnem, čutnem, energijskem, dušnem). Takšen kakovosten, poln in ljubeč partnerski odnos nam lahko pomaga pri širitvi individualne zavesti in polepša običajno vsakodnevnico.

  Sodoben človek se še vedno sooča z različnimi izzivi, posebej v partnerstvu. Odtujenost, nerazumevanje, kritika, kontrola, pomanjkanje komunikacije, samoumevnost, nezaupljivost, navezanost, posesivnost, ljubosumje, nespoštovanje, občutki krivde in nemoči, sram, obremenjenost, denarne težave, delitev gospodinjskih opravil, sprememba skupnih ciljev, nezadovoljiva spolnost, težave pri vzgoji otrok, pričakovanja, odvisnosti, pomanjkanje skupnih interesov, neodgovornost, zamenjava vlog ... so le nekateri razlogi zaradi katerih se ne počutimo prijetno v svojih partnerskih zvezah in se hitro znajdemo v poziciji, iz katere ne vidimo izhoda. To povzroča naraščanje nezadovoljstva in trpljenja. Preko odnosov se največ učimo o nas samih, tako da je vsaka situacija, ki nam deluje najbolj obupno, priložnost za globoke uvide ter osebno transformacijo.

  bozansko-partnerstvo-delavnica

  Čas je za korenite spremembe, prebujanje in prehod na višje vibracije. 6 dni delavnice božanskega partnerstva, kjer boste odkrivali in negovali svojo božansko naravo, avtentičnost in brezpogojno ljubezen, je zagotovo stopnica k spremembam v vašem življenju. Z nekaj pomoči, znanja, tehnik, odprtosti in uvidov lahko sami kreiramo takšne odnose. V nas je ustvarjalna moč, s katero lahko prebudimo in resnično utelesimo svojo prvinsko žensko in moško energijo ter začnemo živeti svojo božansko naravo na zemlji.

  Delavnica je za vse, ki:

  • želijo bolj kakovosten, poln in ljubeč partnerski odnos
  • iščejo svojo avtentičnost in resnično svobodo v življenju
  • želijo imeti božansko in sveto spolnost, ki nas osvobaja, zdravi, polni in odpira za življenjske
   kreacije

  • se želijo soočati z lastnimi čustvi in podzavestnimi programi in jih transformirati
  • jih zanima globlji uvid in celosten pogled na partnerski odnos
  • želijo okrepiti zdravje svojega fizičnega telesa

  The only way to live free, the only way to live your life as an offering of love, is to feel everything fully and live open. David Deida

  Delavnica poteka v slovenskem jeziku brez prevajanja.

  Zaželeno je, da pridete v paru, ni pa nujno.

  Kaj boste spoznali?

  • Kako se avtentično izražati in živeti svobodno
  • Kako deliti in sproščati svoja resnična čustva ter notranja doživljanja
  • Kako postaviti zdrave meje in jasno komunicirati
  • Kaj pomeni božanska spolnost in kako jo prakticirati
  • Kako negovati in krepiti svoje telo, božanski tempelj duše
  • Kako doseči čarobnost, dopolnjevanje, povezovanje in skupni razvoj v partnerskem odnosu
  • Kaj pomenita moški in ženski princip in kako delujeta
  • Kako pridobiti, ohranjati in uporabljati energijo za boljše zdravje, počutje, uspehe, kreacije,
   odnose ...

  Bonus

  • Popust za osebno holistično svetovanje pri Jeleni
  • Popust za masažo božanskega templja pri Simonu

  Delavnico vodita Jelena Dimitrijević in Simon Vučer

  bozansko-partnerstvo-iz

  Jelena je profesorica geografije in certificirana nutricionistka, holistična svetovalka za zdrav način življenja ter intuitivna terapevtka (končala je dvoletno šolo karmične diagnostike), s širokim naborom znanj s področja nutricionizma, ajurvede, TKM in naturopatije. Več kot deset let se uspešno ukvarja z izobraževanjem posameznikov, skupin in podjetij o zdravi prehrani in zdravem načinu življenja (izobraževanja za podjetja, predavanja, delavnice, osebna svetovanja, pisanje za različne časopise, gostovanje v oddajah) in jim s tem pomaga na njihovi poti do optimalnega zdravja in dobrega počutja.

  Trenutno tudi zaključuje šolo za učiteljico joge plesa (shakti dance). Skozi osebne izkušnje, jasnočutnost in duhovno empatijo pomaga drugim do globljega samospoznanja, opolnomočenja in transformacije podzavestnih programov. Planinarjenje, kundalini joga, shakti dance, tek, ples, meditacija, dihalne tehnike in druge duhovne prakse ji pomagajo, da ostane fokusirana, zadovoljna, polna energije in vedno pripravljena na nove življenjske izzive. V božansko ljubečem in avtentičnem partnerskem odnosu odkriva polnost in lepoto življenja, ki ji tudi pomaga pri samoraziskovanju in ustvarjalnosti.

  Simon je magister pravnih znanosti, plesalec, oče in partner, ki se je odločil za pot samoraziskovanja preko spolnosti in avtentičnega čustvenega izražanja, ter uspešno zaključil obe izkustveni stopnji Mednarodne šole tempeljskih umetnosti. Posameznikom omogoča samoodkrivanje in čustveno osvobajanje s pomočjo masaže božanskega templja.

  Spodbuja tudi moško odličnost z aktivnostjo v projektu Moških skupin. Z odločitvijo, za izkušanje neznanega in sledenje notranjemu vodstvu, si je dal možnost za krepitev lastne moči in samoopolnomočenja v smislu prevzemanja odgovornosti zase in za svoje delovanje ter zaživel bolj polno in svobodno življenje, v katerem je tudi ustvaril svoje božansko partnerstvo.

   

  SPLOŠNE INFORMACIJE

  PRVI TERMIN DELAVNICE: 3. 9. 2022 - 10. 9. 2022 (9:00 - 13:15)
  DRUGI TERMIN DELAVNICE: 10. 9. 2022 17. 9. 2022 (9:00 13:15)

  CENA DELAVNICE: zgodnje prijave do 30. 6. 2022: 168,00 EUR, potem 240,00 EUR.
  Predplačilo vam garantira mesto na delavnici.

  REZERVACIJA, PLAČILO DELAVNICE in DODATNE INFORMACIJE V ZVEZI Z DELAVNICO: svetovanje@hranazazivljenje.com

  PRIJAVNICA (OBVEZNO IZPOLNITI): https://forms.gle/ARorS41aDRr8EqRVA

   

  PUSTITE KOMENTAR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here