Delavnica S postom do zdravja, dolgoživosti in duhovne rasti

  0
  6794
  postenje
  29Jun2016

  Od 18.00 do 20.00

  Trgovina SuperHrana

  Zaloška cesta 167, Ljubljana

  Postenje predstavlja metodo regeneracije organizma, je dober način za izgubo odvečne teže, telesu omogoča fiziološki počitek, upočasnjuje proces staranja, krepi telo, pomaga nam pri zdravljenju različnih zdravstvenih težav, nas pomlajuje, odstranjuje odvisnosti in vpliva na dvigovanje zavesti.

  Pravilno izpeljan post je varen in učinkovit način transformacije telesa, ki nam lahko omogoča zdravo in vitalno življenje ter duhovno rast.

  Poglavitna cilja posta sta preventiva in sprememba načina življenja. Obstaja veliko različnih vrst posta. Med njimi so najbolj znani post ob vodi, sveže stisnjenih sokovih in zelenjavnih prevretkih, polnovredni post, intermitentno postenje idr.

  Na post se je treba pravilno pripraviti, se dodatno informirati o samem poteku posta in pripravi nanj, o (trenutni) primernosti posta za naše telo, koliko časa naj se postimo glede na težave, ki nas pestijo itd.

  Na delavnici boste dobili veliko koristnih informacij v zvezi s pravilnim postenjem, ki vam bodo pomagale, da se odločite za to obliko samozdravljenja (samostojno ali v skupini).

  Postregli vam bomo tudi z odličnimi sveže stisnjenimi sokovi, ki bodo še dodatno okrepili vašo odločitev za postenje.

  Delavnica bo v sredo, 29. 6. 2016 od 18.00 do 20.00 v trgovini SuperHrana na Zaloški cesti 167 v Ljubljani.

  Predhodne prijave so obvezne, saj je število mest na delavnici omejeno. Rok za prijavo je najkasneje do 28. 6. 2016.

  Kotizacija za delavnico: 10,00 €

  V kolikor imate kakršnokoli vprašanje, nas lahko kontaktirate preko e-pošte info@super-hrana.si ali telefona 01 / 256 61 15.

  O predavateljici:

  Jelena Dimitrijevič je holistična svetovalka za zdravo prehrano in certificirana nutricionistka. Na Inštitutu za naravno medicino (The Institute for Natural Medicine, New York) je pridobila naziv svetovalke za prehrano. Pripravlja različna predavanja, izobraževanja in delavnice, vodi osebna svetovanja, svoje poslanstvo pa vidi v ozaveščanju ljudi o zdravem in sočutnem načinu življenja.

  PUSTITE KOMENTAR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here