Kalčkov dan na Šmarni gori

  0
  2013
  08Apr2017

  Od 9:30 do 17:30

  Šmarna gora

  V soboto, 8.4. smo se družili z obiskovalci Šmarne gore in skupaj z dobavitelji trgovine KALČEK predstavljali ekološke izdelke na tej priljubljeni izletniški točki nad prestolnico.

  Druženje z obiskovalci in degustacije različnih napitkov in jedi so potekale skozi cel dan, od 9.30 do 17.00 ure. Hvala vsem obiskovalcem, ki ste prišli na Šmarno goro in poskusili ekološke Kalčkove dobrote. Za energijske zalogajčke je poskrbela Drobtinka s svojimi okusnimi granolami, Kalček je poskrbel za lačne želodčke z zelenjavno toplo juhico iz tatarske ajde in navdušil z okusnimi presnimi piškotki in rastlinskimi napitki Provamel, za regeneracijo po vadbi pa je poskrbela ekipa Sunwarrior Slovenija.

  Med ponudbo je bilo tudi veliko drugih zanimivih zdravih in okusnih prigrizkov, zato se je ta dan res splačalo priti na  vrh Šmarne gore.

  Vsi, ki ste ta dogodek zamudili, pa vas vabimo, da se nam pridružite naslednjič ali nas obiščete na dogodku Vegafest, ki bo že 6. maja v prestolnici Ljubljane na Pogačarjevem trgu.

  Vir slik: avtorske slike in Kalček.si (arhiv 2016)

  PUSTITE KOMENTAR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here