Predavanje Česa me je ples naučil o življenju in uspehu?

  0
  557
  ples-zivljenje-zdravje
  15Sep2018

  Od 19.00 do 20.30

  Plesni Studio Dancefloor

  Šmartinska cesta 106, Ljubljana

  KAKO ŽIVETI IN PLESATI "BREZ IZGOVOROV"?

  Življenje so vzponi in padci. Sprememba je edina stalnica, in ko se srečamo s takšnimi ali drugačnimi preizkušnjami, se pogosto »umaknemo«, prenehamo se veseliti, prenehamo ustvarjati, in tudi prenehamo peti ter plesati. Zdi se kot da bi radost in veselje izginila iz našega življenja. A ni nujno, da je temu tako. Ne glede na preizkušnje v življenju, še vedno si lahko vzamemo čas za petje in ples, čas za radost in veselje, čas za ustvarjanje in nove projekte.

  Na področju osebnostne rasti in motivacije aktivno delujem že več kot 16 let. Leta 2011 sem kljub temu, da slabše slišim, začel tudi plesati. Skozi ples, glasbo in gibanje sem spoznal mnogo novih stvari o sebi, sočloveku, življenju, pogumu in vztrajnosti.

  Ritem in gibanje sta sestavni del našega življenja. Dokler v sebi nosimo svojo notranjo melodijo, toliko časa smo resnično živi in navdihnjeni. Vsak od nas si zasluži, da je viden, opažen in slišan, ter da kljub preizkušnjam še naprej izraža svojo ustvarjalnost in je dejaven soustvarjalec na našem planetu.

  Odločil sem se, da izvedem malo drugačno motivacijsko predavanje, takšno, kakršnega najbrž še nikoli niste obiskali. Brez skrbi, na predavanju vam ne bo potrebno plesati in ni potrebno nobeno plesno predznanje. Skozi moje resnične življenjske izzive in plesne gibe vam bom pokazal in razložil, kako lahko vsak ta preprosta življenjska spoznanja praktično uporabi v svojem življenju.

  Na predavanju bom preko praktičnih primerov pokazal KAKO ŽIVETI "BREZ IZGOVOROV" in kako vam bo to pomagalo, ne samo na plesišču, temveč tudi v vašem zasebnem in poslovnem življenju. Med drugim boste izvedeli še:

  • Kako zbrati pogum in povabiti soplesalko na ples?
  • Kako biti prisoten in iskren na plesu in v komunikaciji?
  • Zakaj je pomembno, da živimo (in plešemo) "BREZ IZGOVOROV"?
  • Kako sprejeti zavrnitev in imeti voljo za ponovno povabilo (na ples, na zmenek ...)?
  • Kako na plesišču in v življenju ohranjati ravnotežje?
  • Česa se lahko na plesu naučimo o ljubezni in partnerskih odnosih?
  • Zakaj je ritem tako pomemben, ne samo na plesišču, temveč tudi v našem življenju?

  Odgovore na vsa ta in še mnoga druga vprašanja boste izvedeli na predavanju ČESA ME JE PLES NAUČIL O ŽIVLJENJU IN USPEHU? Priporočam vam, da si še pred udeležbo na predavanju postavite dve preprosti vprašanji: »Kdaj sem nehal-a plesati? Kdaj sem nehal-a peti?« V teh dveh vprašanjih s skriva veliko več modrosti, kot se sprva zdi ..

  Kaj pravijo udeleženci predavanja?

  "Robertovo predavanje se me je dotaknilo, me nasmejalo in mi dalo misliti o življenju. Predavanje je vsebinsko odlično zastavljeno, saj se izkušnje iz plesišča lepo prepletajo s situacijami iz vsakdanjega življenja, v katerih se prav vsi lahko najdemo. Njegove zgodbe pa predavanje naredijo še posebej zanimivo in pestro. Ne glede na to, ali v življenju plešemo ali ne, je predavanje resnično vredno obiska." - Nina C.

  "Vesela sem, da sem lahko bila del predavanja Česa me je ples naučil o življenju in uspehu. Robert, hvala za povabilo. Predavanje je res super. Skozi ples pokaže ovire s katerimi se srečujemo vsi v vsakdanjem življenju in kako jih premagati! Res priporočam obisk naslednjega predavanja. Robert ti si en veliki corazón." - Tanja R., plesalka

  "Zahvaljujem se vam za včerajšnje predavanje. Vaša zgodba me je prevzela. Moj poklon. Ni vam bilo lahko, a ste zmogli in zmagali ste." - Ida R.

  "Na Robertovem predavanju sem lahko kot ženska iz drugega zornega kota slišala, kako moški doživljajo ples, glasbo in odnos do soplesalke. Počutim se počaščeno, da je to delil z nami." - Nataša B.

  "Robert je predstavil ples iz čisto drugega zornega kota kot sem ga poznal do sedaj. Zakaj plesati oz. kakšne so primerjave z osebnim življenjem. Zelo dobro je razložil to povezavo in sedaj bolje razumem, zakaj bi morali ljudje več plesati in kako vse to kar je Robert predstavil vpeljati v življenje, da bi bilo le to bolj mirno, kakovostno, manj stresno, predvsem pa kako smo lahko bolj srečni in veseli. Hvala Robert! Ne glede na to ali plešete ali ne, priporočam vam udeležbo na dogodku." - Ivan Jurgec, avtor knjig in predavatelj

  "Robertovega predavanja Česa me je ples naučil o življenju in uspehu sem se udeležil z namenom pridobivanja novih znanj iz področja osebne rasti. Dobil sem veliko več, kot sem pričakoval. Pravzaprav je Robert na enostavnih in praktičnih primerih prikazal povezavo med življenjem, plesom in uspehom.

  Strinjam se z njim, da bi morali ljudje več časa posvečati pozitivnim stvarem, predvsem plesu in petju in da je dan ko nismo plesali in peli, dan, ki ga sploh nismo živeli. Odlični nasveti, človeka, ki se je skozi življenje moral prebijati na drugačen način kot večina od nas. Hvala Robert za neprecenljiva znanja. Robertove seminarje in delavnice pa vam toplo priporočam." - Marko Tomanič, Cashflow klub Bogati očka

  P.S. Za navdih, da se kljub slabšemu sluhu da plesati, pa si poglejte naslednja videoposnetka z mojega plesnega projekta.

  KDAJ?

  Sobota, 15. 9. 2018, od 19.00 do 20.30 ure

  Predavanje vodi Robert Goreta.

  KJE?

  • PLESNI STUDIO DANCEFLOOR, Šmartinska cesta 106, Ljubljana

  KLIKNITE TU za zemljevid!

  CENA PREDAVANJA (2 uri)

  Na voljo imate dve možnosti nakupa vstopnic:

  • Nakup VSTOPNICE v predprodaji = 15,00 € (do vključno 14. 9. 2018)
  • Nakup VSTOPNICE v redni prodaji = 20,00 € (na dan dogodka 15. 9. 2018)

  Udeležba na predavanju je možna le s predhodno prijavo. Plačilo vstopnice v redni prodaji je možno tudi na samem predavanju.

  Ob udeležbi dobite tudi DARILO - e-knjigo SRČNI USPEH v vrednosti 9,90 €. 🙂

  Vstopnice (predprodaja in redna prodaja) lahko kupite tudi preko Olaii.com in jih plačate s karticami Mastercard, Visa ali Maestro in na vseh prodajnih mestih Trafika 3DVA in OMV.

  Za nakup vstopnice kliknite na spodnji gumb in izpolnite prijavnico. 🙂

  Prijava na Predavanje ČESA ME JE PLES NAUČIL O ŽIVLJENJU IN USPEHU!

  Za vse preostale informacije o predavanju nam pošljite SMS na telefon 051-605-717 ali pa nam pišite na e-poštni naslov: info@osebna-rast.com.

  O PREDAVATELJU

  Robert Goreta je predavatelj, pisatelj, pesnik in plesalec ter avtor knjig Tam, kjer je volja, tam je pot, Življenjski diamant, Več daš, več imaš! in Srčne zgodbe. Vodi različna izobraževanja za osebnostno rast, retoriko, komunikacijo, medosebne odnose in motivacijo. Več o Robertovem delu si lahko preberete na njegovi spletni strani www.osebna-rast.com.

  PUSTITE KOMENTAR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  štiri + sedemnajst =