Domov Predavanje Česa me je ples naučil o življenju in uspehu?

  Predavanje Česa me je ples naučil o življenju in uspehu?

  106
  0
  ples-zivljenje-zdravje
  16Jun2018
  Šmartinska cesta 106, Ljubljana

  Od 19.00 do 20.30

  Plesni Studio Dancefloor

  Šmartinska cesta 106, Ljubljana

  Življenje so vzponi in padci. Sprememba je edina stalnica, in ko se srečamo s takšnimi ali drugačnimi preizkušnjami, se pogosto »umaknemo«, prenehamo se veseliti, prenehamo ustvarjati, in tudi prenehamo peti ter plesati. Zdi se kot da bi radost in veselje izginila iz našega življenja. A ni nujno, da je temu tako. Ne glede na preizkušnje v življenju, še vedno si lahko vzamemo čas za petje in ples, čas za radost in veselje, čas za ustvarjanje in nove projekte.

  Na področju osebnostne rasti in motivacije aktivno delujem že več kot 16 let. Leta 2011 sem kljub temu, da slabše slišim, začel tudi plesati. Skozi ples, glasbo in gibanje sem spoznal mnogo novih stvari o sebi, sočloveku, življenju, pogumu in vztrajnosti.

  Ritem in gibanje sta sestavni del našega življenja. Dokler v sebi nosimo svojo notranjo melodijo, toliko časa smo resnično živi in navdihnjeni. Vsak od nas si zasluži, da je viden, opažen in slišan, ter da kljub preizkušnjam še naprej izraža svojo ustvarjalnost in je dejaven soustvarjalec na našem planetu.

  Odločil sem se, da izvedem malo drugačno motivacijsko predavanje, takšno, kakršnega najbrž še nikoli niste obiskali. Brez skrbi, na predavanju vam ne bo potrebno plesati in ni potrebno nobeno plesno predznanje. Skozi moje resnične življenjske izzive in plesne gibe vam bom pokazal in razložil, kako lahko vsak ta preprosta življenjska spoznanja praktično uporabi v svojem življenju.

  Naj naštejem le nekaj življenjskih spoznanj, do katerih se prišel med plesnim udejstvovanjem:

  • Pogum
  • Sprejemanje
  • Ravnotežje
  • Prisotnost
  • Zavrnitev
  • Obrat
  • Volja

  Vsa ta in še preostala spoznanja (koliko jih je, naj še ostane skrivnost) bom predstavil na predavanju ČESA ME JE PLES NAUČIL O ŽIVLJENJU IN USPEHU?

  P.S. Za navdih, da se kljub slabšemu sluhu da plesati, pa si poglejte naslednja videoposnetka z mojega plesnega projekta.

  KDAJ?

  Sobota, 16. 6. 2018, od 19.00 do 20.30 ure

  Predavanje vodi Robert Goreta.

  KJE?

  • PLESNI STUDIO DANCEFLOOR, Šmartinska cesta 106, Ljubljana

  KLIKNITE TU za zemljevid!

  CENA PREDAVANJA (2 uri)

  Na voljo imate dva paketa vstopnic:

  • PAKET 1 - Vstopnica za predavanje = 15,00 €
  • PAKET 2 - Vstopnica za predavanje + e-knjiga Več daš, več imaš! = 20,00 €

  Cena e-knjige Več daš, več imaš! v redni prodaji je 12,90 €. Če kupite Paket 2 dobite e-knjigo le za 5,00 €.

  Udeležba na predavanju je možna le s predhodnim nakupom vstopnice.

  Za nakup vstopnice kliknite na spodnji gumb in izpolnite prijavnico. 🙂

  Prijava na Predavanje ČESA ME JE PLES NAUČIL O ŽIVLJENJU IN USPEHU!

  Za vse preostale informacije o predavanju nam pošljite SMS na telefon 051-605-717 ali pa nam pišite na e-poštni naslov: info@osebna-rast.com.

  O PREDAVATELJU

  Robert Goreta je predavatelj, pisatelj, pesnik in plesalec ter avtor knjig Tam, kjer je volja, tam je pot, Življenjski diamant, Več daš, več imaš! in Srčne zgodbe. Vodi različna izobraževanja za osebnostno rast, retoriko, komunikacijo, medosebne odnose in motivacijo. Več o Robertovem delu si lahko preberete na njegovi spletni strani www.osebna-rast.com.

  Sunwarrior beljakovine
  Sunwarrior beljakovine
  Sunwarrior beljakovine

  PODAJ SVOJE MNENJE

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  dva + 20 =