Predavanje: Kako si lahko okrepimo delovanje ledvic?

  0
  7256
  22Nov2016

  Od 17.00 do 19.00

  Trgovina SuperHrana

  Zaloška cesta 167, Ljubljana

  Po tradicionalni kitajski medicini se počasi bliža začetek zime (začne se že v drugem tednu novembra), ko se posebej posvečamo krepitvi ledvic, mehurja, reproduktivnih organov in adrenalni žlezi, ki pripadajo elementu voda. Na predavanju se boste lahko naučili kako lahko sami sebi pomagamo pri krepitvi teh organov s pomočjo ustrezne prehrane in različnih vaj.

  Predavanje ledvice, mehur, žleze

  Ko dnevi postajajo hladnejši in bolj vlažni, narava pa se približuje stanju počitka in mirovanja, se mora tem spremembam prilagoditi tudi naše telo. Voda nas uči kako naj se umirimo, upočasnimo svoj hektični urnik, najdemo tišino, notranji mir in se sprostimo. Pogosti in intenzivni strahovi ter fizično in psihično izčrpavanje slabi energijo ledvic in nadledvične žleze.

  back - ache

  Zato je izredno pomembno, da se prilagajamo letnim časom ter vzdržujemo yin in yang ravnovesje, tako da ni ne primanjkljaja ne presežka energije kar nam pomaga, da ohranimo svoje zdravje.

  predavanje_jelena

  Težave, ki jih povezujemo z neravnovesjem elementa voda so: težave s kostmi (predvsem kolena, zobje, spodnji del hrbtenice), težave s sluhom (izguba sluha, tinitus, vnetja), težave z lasmi (izguba las, razcepljene konice, prezgodnje sivenje las), težave z urinarnim in reproduktivnim sistemom, spolnostjo, predčasnim staranjem itd.

  ledvica_predavanje

  Kako okrepimo ledvica, mehur, reproduktivne organe in adrenalno žlezo?

  Kaj se boste naučili na predavanju?

  Na predavanju se boste naučili kako okrepiti energijo ledvic skozi pravilno prehrano, aktivnosti, telovadbo in transformacijo čustev. S posebnimi energetskimi vajami, meditacijo in spoznavanjem notranjih programov, ki delujejo negativno na organe elementa voda pa boste okrepili ta zelo pomemben center naše vitalne energije. Postregli vam bomo tudi s krepčilnimi napitki, ki so posebej dobrodošli v tem letnem času.hranazaledvica

  Prisrčno vabljeni, da se nam pridružite!zelisca

  Termin in vstopnice:

  Predavanje bo v torek, 22. 11. 2016 od 17.00 do 19.00 v Centru Moje Zdravje na Zaloški cesti 167 v Ljubljani.

  Predhodne prijave so obvezne, saj je število mest na predavanju omejeno na 10 oseb. Rok za prijavo je najkasneje do 19. 11. 2016.

  Redna kotizacija za predavanje: 25,00 €

  Akcijska cena s -30% popustom = 17,50 €

  PRIJAVE:

  Prijave so obvezne! Prijavo potrdimo šele z nakupom vstopnice preko spletne trgovine. Sledite navodilom spodaj:

  V kolikor imate kakršnokoli vprašanje, nas lahko kontaktirate preko:

  • e-pošte info@super-hrana.si ali
  • na telefon 01 / 256 61 15 (v času uradnih ur: od PON do PET od 12.00 do 18.00).

  O predavateljici:

  jelena dimitrijevič
  Jelena Dimitrijevič

  Jelena Dimitrijevič je holistična svetovalka za zdravo prehrano in certificirana nutricionistka. Na Inštitutu za naravno medicino (The Institute for Natural Medicine, New York) je pridobila naziv svetovalke za prehrano. Pripravlja različna predavanja, izobraževanja in delavnice, vodi osebna svetovanja, svoje poslanstvo pa vidi v ozaveščanju ljudi o zdravem in sočutnem načinu življenja.

  Vir slik: Clubdelasalud.com.ar

  PUSTITE KOMENTAR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here