Predavanje Optimalna otroška prehrana

  0
  7647
  otroška prehrana
  27Sep2016

  Od 17.30 do 19.30

  Trgovina SuperHrana

  Zaloška cesta 167, Ljubljana

  Vabimo vas, da se udeležite predavanja Optimalna otroška prehrana, kjer boste izvedeli, kako vašega otroka, ki hodi v vrtec, šolo oz. najstnika pripraviti do tega, da poje zdrav kvaliteten obrok. Priprava dobrega obroka vam ne vzame dosti časa, čemer bo prav tako posvečen del predavanja.

  Spregovorili bomo o tem, katerim živilom se je v poplavi izdelkov in informacij pametno izogniti in katerim moramo nameniti več pozornosti. Predstavljeni bodo primeri dobrin in slabih malic, na koncu bo čas za vaša vprašanja.

  Prisrčno vabljeni, da se nam pridružite!

  Predavanje bo v torek, 27. 9. 2016 od 17.30 do 19.30 v trgovini SuperHrana na Zaloški cesti 167 v Ljubljani.

  Predhodne prijave so obvezne, saj je število mest na predavanju omejeno. Rok za prijavo je najkasneje do 25. 9. 2016.

  Kotizacija za predavanje: 12,00 €

  V kolikor imate kakršnokoli vprašanje, nas lahko kontaktirate preko e-pošte info@super-hrana.si ali telefona 01 / 256 61 15.

  O predavateljici:

  Predavanje bo vodila Anja Pristavec, ki zaključuje magistrski študij prehrane na Biotehniški fakulteti v Ljubljani. V okviru Befita se ukvarja z individualnimi prehranskimi svetovanji pri hujšanju in zdravem načinu življenja ter je zagovornica preproste in uravnotežene prehrane, ki je lahko preventiva pred sladkorno boleznijo in drugimi boleznimi sodobnega časa.

  Vir slike: Sunwarrior.com

  PUSTITE KOMENTAR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here