Predavanje Pljuča in debelo črevo – kako ju okrepiti

  0
  6567
  predavanje pljuča
  14Sep2016

  Od 18.00 do 20.00

  Trgovina SuperHrana

  Zaloška cesta 167, Ljubljana

  Jesen je čas energije elementa kovine, energije grajenja, inovativnih idej, zavedanja in priprave na prihajajočo zimo. Hkrati je to tudi čas upadanja aktivnosti, zamiranja življenja v naravi in usmerjenost navznoter, vase. Kovino v telesu predstavljata pljuča in debelo črevo, ki ju je v tem času treba še dodatno krepiti.

  Pljuča so skozi dihanje odgovorna za vse fizične procese in funkcije, debelo črevo pa je odgovorno za eliminacijo in preobrazbe. Čas pljuč je razen jeseni tudi vsak dan med 3. in 5. uro zjutraj, čas debelega črevesa pa med 5. in 7. uro zjutraj.

  Bolezni in težave, ki jih povezujemo z deficitom energije pljuč in debelega črevesja so: astma, bronhitis, zaprtje, kolitis, divertikulitis, težave s pljuči, sinusi, kožo, debelim črevesjem, oslabljeno delovanje imunskega sistema, žalost, pomanjkanje samozavesti, obsesivno-kompulzivne motnje, perfekcionizem, dogmatska prepričanja, predsodki, problemi z avtoriteto, z intimnostjo itd.

  Na predavanju bomo govorili o pravilni krepitvi pljuč in črevesja: prehrana, različni dodatki in zelišča, telovadba, masaže, dihalne vaje, reševanje emocionalno-energetskih blokad, ki nas bodo pravilno pripravili na zimo. Postregli vam bomo tudi z okusnimi napitki, ki odlično podpirajo delovanje organov elementa kovine.

  Prisrčno vabljeni, da se nam pridružite!

  Predavanje bo v sredo, 14. 9. 2016 od 18.00 do 20.00 v trgovini SuperHrana na Zaloški cesti 167 v Ljubljani.

  Predhodne prijave so obvezne, saj je število mest na predavanju omejeno. Rok za prijavo je najkasneje do 12. 9. 2016.

  Kotizacija za predavanje: 12,00 €

  V kolikor imate kakršnokoli vprašanje, nas lahko kontaktirate preko e-pošte info@super-hrana.si ali telefona 01 / 256 61 15.

  O predavateljici:

  Jelena Dimitrijevič je holistična svetovalka za zdravo prehrano in certificirana nutricionistka. Na Inštitutu za naravno medicino (The Institute for Natural Medicine, New York) je pridobila naziv svetovalke za prehrano. Pripravlja različna predavanja, izobraževanja in delavnice, vodi osebna svetovanja, svoje poslanstvo pa vidi v ozaveščanju ljudi o zdravem in sočutnem načinu življenja.

  Vir slike: Nestspasb.com

  PUSTITE KOMENTAR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here