Predavanje: Spoznajmo energije planetov in njihov vpliv na nas

  0
  4634
  24Nov2016

  Od 17.00 do 19.00

  Astrološki Inštitut

  Cesta v Kostanj 6, Ljubljana

  Ali vemo, kako delujejo planeti na nas? Energije Sonca in Lune mnogi dobro poznamo. Ali vemo, kako vplivajo tudi energije ostalih planetov na človeka - Merkur, Venera, Mars, Jupiter in Saturn? Ali pa generacijski planeti kot so Uran, Neptun in Pluton?

  Astrologija je starodavna veda, ki proučuje gibanje planetov, njihovo energijo in vpliv le-teh na življenje ljudi. Stoletja nazaj sta bili astrologija in astronomija ena veda. Ljudje, ki so ju proučevali pa so veljali za učene ljudi, za znanstvenike.

  Odkar smo na svetu strmimo v nebo in opazujemo gibanja planetov. Vemo, da Sonce preide vseh 12 astroloških znamenj zodiaka v enem letu, vemo da Luna obide Zemljo v 28 dneh. Kaj pa ostali planeti?

  Za vas smo pripravili predavanje, kjer bomo osvežili osnovne pojme o astrologiji, gibanju planetov, vpliv planetov na nas, hiše oz. področja kjer se nahajajo v naši karti in pogledali, kako vse to vpliva na nas. Planeti se v različnih znamenjih in po hišah odražajo različno, zato je pomembno, da osvojimo to znanje.

   V kolikor želite, prinesite s seboj točne podatke o vašem rojstvu (datum, točno uro in kraj rojstva), ki jih lahko najdete v vašem rojstnem listu. Pogledali bomo v kateri hiši se nahaja vaše Sonce, ki simbolizira vaše cilje in vitalnost. Pogledali bomo kje je vaša Luna, ki odraža vaša čustva, kaj ste po podznaku oziroma ascedentu.

  Predavala vam bo Cvetka Stipič, astrologinja iz Astrološkega inštituta Ljubljana.

  Pridružite se nam v četrtek, 24. novembra 2016 ob 17. uri (traja okvirno 1 do 2 uri).

  Lokacija: Astrološki Inštitut, Cesta v Kostanj 6, 1000 Ljubljana. 

  Prijave pošljite najmanj 2-3 dni pred dogodkom na e-naslov: stipic.cvetka@gmail.com.

  Kontakt: 041/606-113 (Cvetka).

  Prispevek: prostovoljni prispevki.

  PUSTITE KOMENTAR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  9 − 4 =