Predavanje Vpliv planetov na nas

  0
  7323
  planeti osončnje
  28Sep2016

  Od 17.30 do 19.00

  Trgovina SuperHrana

  Zaloška cesta 167, Ljubljana

  Verjetno ste si vedno želeli vedeti, kako astrologija vpliva na nas. Kako planeti potujejo po nebesni orbiti, kako na nas vplivajo Sonce, Luna, Merkur, Venera, Mars …

  Vse to in še več poučuje starodavna veda – astrologija. Gibanje planetov in njihova energija vpliva na življenje ljudi. Stoletja nazaj sta bili astrologija in astronomija ena veda, ljudje, ki so jo proučevali pa so veljali za učene ljudi in znanstvenike.

  Odkar smo ljudje na svetu, strmimo v nebo in opazujemo gibanje planetov. Vemo, da Sonce preide vseh 12 astroloških znamenj zodiaka, Luna obide Zemljo v 28 dneh. Ali vemo, kako na nas vplivajo ostali planeti? Verjemite, da na nas energije ostalih planetov ravno tako delujejo kot Luna in Sonce.

  Za vas smo pripravili predavanje, kjer bomo osvežili osnovne pojme o astrologiji, gibanju planetov, vpliv planetov, spoznali bomo področja, ki se nahajajo v naši karti – hiše in pogledali, kako vse to vpliva na nas. Vse to moramo poznati za izris svoje rojstne karte, z namenom, da se tudi bolje spoznamo.

  V kolikor želite, s seboj prinesite točne podatke o vašem rojstvu (datum, uro in kraj rojstva), ki so zapisani v vašem rojstnem listu. Pogledali bomo, kaj ste v podznaku oz. ascendentu, v kateri hiši se nahaja vaše Sonce, ki simbolizira cilje in vitalnost ter kje je vaša Luna, ki odraža čustva.

  Predavala vam bo Cvetka Stipič, astrologinja iz Astrološkega inštituta Ljubljana.

  Pridružite se nam v sredo, 28. 9. 2016 ob 17:30, v trgovini Center moje zdravje, na Zaloški cesti 167 v Ljubljani.

  Predhodne prijave so obvezne, saj je število mest na delavnici omejeno. Prijave sprejemamo na mail: info@super-hrana.si.

  Rok za prijavo je najkasneje do 26. 9. 2016.
  Kotizacija za delavnico: 12,00 €

  PUSTITE KOMENTAR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  trinajst − deset =