Priprava obrokov v praksi

  0
  2424
  Zdrav jedilnik
  22Feb2017

  Od 17:30 do 20:00

  Center Moje Zdravje

  Zaloška 167, 1000 Ljubljana

  Zdravo prehranjevanje zahteva veliko časa, je težko, je zahtevno in še bi lahko naštevali. To so pogosta mnenja, ki jih slišimo v praksi. A zdravo prehranjevanje je, ko se usvoji ključne zakonitosti lahko nasprotno – hitro, enostavno in preprosto. Z nakupom zdrave in sezonske hrane lahko tudi prihranimo. Kako prihraniti čas pri pripravi obrokov in kako svoje obroke načrtovati in pripravljati zdravo hrano za celotno družino in še veliko več, bomo govorili na 8. predavanju iz sklopa TEČAJA TEMELJI ZDRAVE PREHRANE IN ZDRAVEGA JEDILNIKA.

   V 1. delu bomo govorili o:

  • ključnih pravilih zdrave in uravnotežene prehrane
  • idejah za obroke na delovnem mestu.
  • prehrani pred in po športni aktivnosti 

  V 2. delu bomo:

  • samostojno pripravili jedilnike in jih prediskutirali
  • govorili o SOS paketu, ki ga imamo lahko vedno s seboj, ko nas nepričakovano ujame lakota
  • praktično pripravili nekaj enostavnih, okusnih in zdravih jedi

  Na predavanju, ki traja 3 pedagoške ure, boste pridobili:

  • osnove znanja o sestavi uravnoteženega jedilnika in obrokov v njem
  • uporabno znanje o planiranju obrokov.
  • ideje za pripravo enostavnih obrokov za na pot, delo ali malico v šoli
  • tiskane izročke s povzetki predavanja
  • vključeni so naravni napitki in prigrizki

  Predavanje bo potekalo v sredo, 22. februarja ob 17:30 uri v Centru Moje Zdravje na Zaloški cesti 167 v Ljubljani.

  Predavanje bo vodila Anja Pristavec, univ. dipl. inž. živ. prehr. iz Befita, ki se ukvarja z individualnimi svetovanji za hujšanje in preventivo pred diabetesom. Kontakt: anja@prehrana.info

  Cena predavanja in način plačila:

  Cena predavanja je 60 € z vštetim DDV-jem. Pri nakupu več različnih predavanj iz sklopa 10-tedenskega tečaja, vam priznamo od 10 do 20 % popust na predavanje (odvisno od števila izbranih predavanj). Več informacij o ugodnostih lahko najdete na povezavi TEČAJ TEMELJI ZDRAVE PREHRANE.

  Prijave: Prijave so obvezne najkasneje do 21. 2. na email: tecaji@mojezdravje.net. Število preostalih prostih mest za udeležbo na tretjem predavanju je za 4 osebe. Po prijavi boste prejeli potrditev prijave in predračun. Po plačilu predračuna je vaša prijava potrjena. 

  Prejšnji članekSladkor in praznična hrana
  Naslednji članekSestava jedilnika pri prehranskih omejitvah
  Anja Pristavec (mag. inž. prehrane) je zaključila magistrski študij Prehrane na Biotehniški fakulteti v Ljubljani. Svoje raziskovanje usmerja na vpliv prehrane na človeka, pri čemer ji pomaga njena lastna izkušnja s hujšanjem. Izkušnje s prehranskim svetovanjem je pridobila s strokovno prakso pri nutricionistki Mojci Cepuš. V okviru Befit-a vodi svetovanja za različna področja prehrane, prednostno za preventivo proti sladkorni bolezni. Je velika ljubiteljica narave in teka. Delo v domačem nasadu ameriških borovnic jo veseli in sprošča. Rada pripravi tudi marsikatero zanimivo zdravo jed. Na portalu MojeZdravje.net bo z vami delila svoje ideje o zdravih receptih in namigih za zdrav način življenja ter hujšanja. Več o Anji in njenem delovanju si lahko preberete na www.prehrana.info.

  PUSTITE KOMENTAR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  štiri − ena =