Sreča se začne pri meni

  0
  1329
  Sreča in nova pot
  23Sep2017

  Center Magdala

  Poklukarjeva 27, Ljubljana

  Delavnica v dveh modulih

  Srečni smo, ko živimo v harmoniji z naravo, s seboj in z drugimi.
  Kot srečni in s tem tudi zdravi posamezniki lahko prispevamo k razvoju srečne in zdrave družbe. Da bi to dosegli, moramo na vseh področjih svojega življenja razviti »kompetence za srečo«.

  Dvigniti moramo zavest in transformirati svoj um ter kultivirati srce. Poskrbeti moramo za srečo vseh plasti sebe: svojega fizičnega, energijskega, čustvenega, mentalnega in duhovnega telesa. Kako? Tako, da se recimo udeležite vseh ali posameznih delavnic, ki jih predstavljamo v nadaljevanju.

  Po vseh petih delih I. modula boste znali:

  • ustrezno poskrbeti za vse potrebe svojega fizičnega telesa,
  • upravljati s svojo energijo,
  • upravljati s svojimi čustvi,
  • upravljati s svojimi mislimi,
  • se umiriti, osredotočiti, prisluhniti vase, se zavedati mreže povezav med vsem, kar obstaja.

  MODUL I (september – januar)

  SREČNO FIZIČNO TELO

  UVOD V TEMATIKO: Kaj je to sreča? /Kako srečna/srečen sem na petih področjih svojega življenja?

  Izsledki nevroznanosti o delovanju možganov - pomen cirkadialnih ritmov (budnost – spanje) na zdravje – vpliv živil in gibanja na zdravje – predavanje o zdravi prehrani z nutricionistko Jeleno Dimitrijević

  SREČNO ENERGIJSKO TELO

  Vse je energija. – Kaj sploh je energija? – Vrste energije v telesu - Pomen jin (ženske) in jang (moške) energije: Katera prevladuje v nas in kako ju uravnotežimo? - Energijske blokade in kako jih lahko odstranimo - Kako upravljam s svojo energijo? Kaj mi energijo jemlje, kaj mi jo daje? Kako jo razporejam, v kaj jo usmerjam?

  SREČNO ČUSTVENO TELO

  Raziskovanje in ozaveščanje svojih čustev - Kako učinkovito upravljam s svojimi čustvi? - Vpliv živil in gibanja na počutje - 10 načinov za zvišanje ravni dopamina v možganih

  SREČNO MENTALNO TELO

  Zavestni - nezavedni um - Različne frekvence možganskih valov in njihov pomen - Ozaveščanje svojih nezavednih miselnih programov (škodljivih stališč, prepričanj, vzorcev) - Različne metode za reprogramiranje, prevzgojo uma, prevzem kontrole nad svojimi mislimi - 10 načinov za izobljšanje svojega vsakdana od jutra do večera.

  SREČNO DUHOVNO TELO (vodi Dušan Osojnik)

  Kaj je pravzaprav to, kar predstavlja moj jaz? - Kaj je to duhovnost? - Kaj mi pomeni duhovnost? - Kako negovati ta vidik sebe? - Kaj je to meditacija? - Zakaj meditacija? - Različni pristopi k meditaciji - Kaj je to čuječnost?

  MODUL II (februar – maj)

  Teme srečanj:

  Srečni odnosi – Delo me osrečuje – Srečna ženska – Srečen moški – Srečen človek 

  TERMINI 1. modul: sobote 23. 9., 21. 10., 18. 11., 23. 11., 20. 1.

  TRAJANJE: od 9.30 – 13.00, odmor za kosilo v bližnji restavraciji, 14.30 – 17.00

  KJE: Center MAGDALA, HOLISTIČNO ZDRAVLJENJE, Polukarjeva 27, Ljubljana – Brdo

  CENA: Za celoten modul petih srečanj (po 6 pedagoških ur) 300,00 €, če se odločite za posamezno srečanje, je cena 72,00 €.

  Če s seboj pripeljete enega udeleženca, imate v obeh primerih 15% popust. Podjetje ni zavezanec za DDV.

  PRIJAVA IN DODATNE INFORMACIJE

  O IZVAJALCIH

  Seminarje organizira in vodi ROSANDA MARIJA MEŠKO, vodja centra MAGDALA, HOLISTIČNO ZDRAVLJENJE v sodelovanju z nutricionistko Jeleno Dimitrijević in Dušanom Osojnikom, vodjo zen centra Srce tišine.

  Po osnovni izobrazbi pedagoginja in profesorica nemščine s skoraj 30 leti delovnih izkušenj, certificirana svetovalka po metodah gestalt psihoterapije, že 10 let life coach in energijska zdravilka, vodja seminarjev in delavnic s področja osebne rasti po gestalt pristopu. Vodilo njenega delovanja je duhovno, duševno in fizično zdrav posameznik, ki živi zavestno, umirjeno, etično, v harmoniji z drugimi, z naravo in predvsem v stiku s svojim zdravim jedrom. To je oseba, ki je opustila vlogo žrtve, zato ne krivi drugih za to, kar se ji dogaja. Zaveda se, da je sama odgovorna za svoje misli, čustva, dejanja in posledice teh dejanj. Živi z zavedanjem in zaupanjem, da je vse prav, da ni napak, temveč samo učenje. Ker zaupa, lahko živi radostno, lahkotno, srečno. Več o ostali ponudbi na www.magdala.si

  JELENA DIMITRIJEVIĆ je po osnovni izobrazbi profesorica geografije, ki je zaradi zanimanja za zdrav način prehranjevanja in življenja postala tudi certificirana nutricionistka za zdravo rastlinsko prehrano. Že več kot 10 let intenzivno raziskuje in se ukvarja z različnimi alternativnimi področji in metodami, ki jih uporablja tudi pri osebnem svetovanju. Svoja znanja in izkušnje nenehno izpopolnjuje, pripravlja različna predavanja, izobraževanja ter delavnice. Trenutno se izobražuje v šoli za bioterapevta karmične diagnostike. Vodijo jo osebne izkušnje in resnična empatija do soljudi in živali.

  DUŠAN OSOJNIK, po osnovni izobrazbi učitelj, sicer pa vse formalno poklicno življenje delal z ljudmi, pretežno s takimi iz roba družbe. Dober poznavalec različnih duhovnih tradicij, še posebej indijskih. Realni kritik novodobnih duhovnosti, učitelj meditacije in ustanovitelj ter vodja zen centra SRCE TIŠINE v Ljubljani. Deluje tudi ko osebni svetovalec na področju pomoči pri reševanju različnih osebnih stisk, organizira in izvaja delavnice ter tečaje meditacije. Meditacijo predstavlja in uči na vsakomur razumljiv in demistificiran način, prost religijskih ali sektaških primesi. Izkušeni izvajalec zvočnih terapij z velikim gongom.

  SREČA JE IZBIRA. IZBERI JO!

  PUSTITE KOMENTAR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  2 + štirinajst =