Vegafest 2020 – največja veganska tržnica v Sloveniji

  0
  355
  vegafest-2020
  22Avg2020

  Od 10.00 do 19.00

  Pogačarjev trg, Ljubljana

  Na Vegafestu - največji veganski tržnici, se bodo v soboto, 22. 8. 2020 na 50 stojnicah predstavljala društva, podjetja, trgovine, restavracije ter ostali ponudniki ljudem, živalim in okolju prijaznih izdelkov. Držimo pesti, da bo vreme lepo. 🙂

  Veseli bomo, če nas obiščete na naši stojnici, kjer bomo predstavili izdelke Sunwarrior in imeli brezplačno degustacijo proteinov in zelenih sokov. 🙂

  Sunwarrior je blagovna znamka družinskega podjetja, posvečena izdelavi rastlinskih izdelkov. Ustanovili so ga ljudje z vizijo ustvariti takšne beljakovine, ki bodo koristile našemu zdravju in hkrati ohranjale planet. Sunwarrior beljakovine vsebujejo najvišji (83-odstotni) delež presnih rastlinskih beljakovin.

  S pomočjo postopka biofermentacije in kaljenja je Sunwarrior izdelal najbolj okusno mešanico rastlinskih proteinov na tržišču z najvišjo stopnjo absorpcije – kar 98 % s svilnato teksturo. Sunwarrior proteini ne vsebujejo živalskih proizvodov, mleka in mlečnih izdelkov, jajc, soje, glutena, dodanega sladkorja, pšenice ali kvasa. So popolnoma naravni, ekološki, presni rastlinski vir beljakovin.

  Program

  Zaradi epidemije in z njo povezanimi omejitvami smo letošnji Vegafest preoblikovali v vegansko tržnico, na kateri boste lahko pokazali podporo veganskim ponudnikom ter jim tako pomagali prebroditi težke čase, sebe pa razveselili s kosilcem, kakšno novo dobroto ali kar celotno vrečko le-teh.

  Na tržnici se bodo predstavila podjetja z vegansko ponudbo, restavracije, ki vas bodo razvajale z veganskimi okusi, spoznali boste različna društva za pomoč živalim ter lokalne ekološke kmetije. Zanimivosti vsekakor ne bo manjkalo!

  Več o Vegafestu si lahko preberete na www.vegafest.si.

  Prijazno vabljeni na Vegafest! 🙂

  PUSTITE KOMENTAR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here