Vegafest – največji festival veganstva v Sloveniji

  0
  2129
  06Maj2017

  Od 8:30 do 21:00

  Pogačarjev trg, Ljubljana

  Tu je Vegafest 2017!

  Vegafest – največji festival veganstva v Sloveniji bo letos potekal že peto leto zapored, tokrat ponovno v središču Ljubljane. Na 50 stojnicah so bodo predstavljala društva, podjetja, trgovine, restavracije ter ostali ponudniki ljudem, živalim in okolju prijaznih izdelkov. Organizirana bodo strokovna predavanja, delavnice, zabavni program in številne druge aktivnosti.

  Z vami bo tudi naša ekipa Centra Moje Zdravje s čisto svežimi novimi izdelki, ki jih bomo prav na ta dan prvič predstavili vam.

   

  Okusne Terezine dobrote

  Družbo nam bo delala tudi kulinarična mojstrica Tereza Poljanič, ki vas bo na naši stojnici razveselila z njenim najboljšim rastlinskim receptom iz knjige. Vsi, ki si želite njeno knjigo kupiti, boste lahko prejeli tudi njen podpis. Že v istem tednu za Vegafestom pa vas Tereza vabi na njene bogate kulinarične delavnice.

  Svetovanje z Jeleno

  V času Vegafesta bodo obiskovalci lahko s prispevki za srečelov Veganskemu društvu z malce sreče zadeli vstopnico za brezplačni 30-minutni posvet z nutricionistko in holistično svetovalko za zdravo rastlinsko prehrano Jeleno Dimitrijević. Vsi, ki te sreče ne boste imeli, a bi želeli priti k Jeleni na posvet, pa si lahko s prispevkom v višini 10€ namenjenemu društvu za zaščito živali Pomurja rezervirate termin pri Jeleni za svetovanje, ki bo dne 18.5.2017. Za rezervacijo termina se oglasite na naši stojnici Center Moje Zdravje in Sunwarrior Slovenija. Tam nas zagotovo najdete skozi cel dan! 🙂

  Nekaj utrinkov iz lanskoletnega Vegafesta, pa najdete TUKAJ.

  Se vidimo 6. maja na Pogačarjevem trgu!

  PUSTITE KOMENTAR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here