veganske jedi

Tudi na letošnjem festivalu Vegafest se bodo predstavljala društva in organizacije za zaščito in pomoč živalim, ekološke kmetije, podjetja z vegansko ponudbo in restavracije, ki vas bodo očarale z veganskimi okusi. Organizirana bodo strokovna predavanja, bogat srečelov in različne delavnice, na odru pa bo potekal zabavni program. 

“Razbijali bomo stereotipe o veganski prehrani in predstavili uspešne veganske športnike. Vas zanima, kakšna je veganska kremna rezina, iz česa je rastlinska salama in katera jed bo zmagala na izboru za Naj vegansko jed festivala? Vse to in še mnogo več boste izvedeli, če nas obiščete,” so zapisali organizatorji in dodali:

“Namen festivala je predstaviti prednosti veganskega načina življenja in ozaveščanje o človekovem odnosu do živali, okolja in samega sebe. Za boljši svet, odgovorno in ozaveščeno družbo!”

Na dogodku bomo kot vsako leto prisotni tudi ekipa Centra Moje Zdravje. Poleg ponudbe na stojnici, bomo zainteresiranim ponudili nekaj prostih terminov za kratke posvete pri naši strokovnjakinji za zdravo rastlinsko prehrano in certificirani nutricionistki Jeleni Dimitrijević. Za rezervacijo termina pišite na elektronski naslov: info@mojezdravje.net

Dogodek: https://www.facebook.com/Vegafest.slovenia/

Članek iz lanskoletnega festivala si lahko preberete na: http://www.zurnal24.si/kaj-jedo-vegani-clanek-270234

Vir: www.zurnal24.si

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here