Shopping Cart

V košarici ni izdelkov.

Zdrava sladica je tista sladica, ki si jo lahko privoščimo popolnoma brez slabe vesti. V njej lahko uživamo vsak dan, pa nam ne bo povzročala težav z odvečnimi kilogrami, prav tako po njej ne bomo utrujeni, ampak še vedno polni energije in pripravljeni na nove izzive. Zdravo sladico prepoznamo po tem, da si jo lahko privoščimo kot samostojen obrok, saj zaradi hranljivih sestavin telo nahrani z minerali, vitamini in vlakninami.

Prav takšne so sladice v novi knjigi Simpl sladice, ki vsebuje 60 veganskih receptov iz petih sestavin ali manj. Avtorica Eva Žontar je certificirana svetovalka za rastlinsko prehrano, diplomirana biologinja in ljubiteljica aktivnega načina življenja, ki se tudi sama že več let prehranjuje vegansko. Zanjo dan ni popoln brez dobre sladice, najbolje že za zajtrk. Presni jabolčni zavitek za začetek dneva ali bananin sladoled s karamelo in dodatkom Sunwarrior proteinov za po treningu? O, ja!

Knjigo lahko naročite na uradni strani založbe Planet, poleg enostavnih in vsakodnevno uporabnih receptov pa vsebuje tudi prehranske nasvete, navodila za nadomeščanje nezdravih sestavin v klasičnih sladicah in koristne napotke za večjo vitalnost, ohranjanje optimalne telesne teže in visok nivo energije.

Delite naprej ...
Ekipa MojeZdravje.net
Ekipa MojeZdravje.net

Oddaj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja