zdravo-tereza-2-3d

Po uspešni prvi sezoni povzdignemo koncept vsakodnevne priprave zdravih obrokov na še višjo raven. V drugi sezoni knjige Zdravo, Tereza! najdemo vse recepte iz druge sezone oddaje in tehnike, kako z lahkoto kuhati okusne, zdrave jedi s sestavinami, ki jih ima čisto vsak v svoji shrambi in so prijazne za vsak žep. Iz vaše kuhinje bodo zadišale omamne zdrave rižote, športni prigrizki, barviti krožniki za otroke in tudi slovenske jedi, narejene na Terezin način. Vsak recept nas popelje na zdravo in okusno gastronomsko potovanje.

Obseg: 128 strani

Cena knjige = 19,90 €

Knjiga Zdravo Tereza! – 2. sezona je na voljo v trgovini Superhrana na naslovu Zaloška cesta 167, Ljubljana. Lahko jo naročite tudi preko e-pošte info@super-hrana.si in vam jo pošljemo na dom preko GLS dostavne službe. Poštnina znaša 3,50 €.

Pri naročilu navedite vaše podatke in želeni način plačila (po povzetju ali po predračunu). V kolikor boste izbrali način plačila po povzetju, lahko plačate kurirju GLS dostavne službe z gotovino ali bančno kartico. Več o pogojih dostave si preberite tukaj.

Knjigo lahko naročite tudi preko spletne trgovine Superhrana. V tem primeru kliknite tukaj.

Spodaj si lahko pogledate nekaj slik iz knjige.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here