zdravo-tereza-1-3d

V svoji prvi kuharski knjigi Zdravo, Tereza! vas vabim na potovanje čez Novo Zelandijo ter z vami delim okusne, hranilne in polnovredne recepte, ki sem jih pripravljala vsako nedeljo na POP TV v kuharski oddaji z enakim naslovom pod okriljem talentirane produkcije Blueroom.

Veselo in glasno priznam, da sem popolnoma zatreskana v zdravo hrano v vseh pogledih: od njenega izvora in tega, kako je bila gojena, do njenih koristi za zdravje ter kombinacij okusov, arom in tekstur. Medtem ko jém zajtrk, že sanjarim o kosilu, ko pripravljam večerjo, pa hkrati razmišljam, katero brezgrešno sladico bom ustvarila pozneje.

Kot ljubiteljica zdravega življenja pri prehranjevanju ne štejem kalorij, temveč jedi merim drugače; svoje telo negujem s sestavinami, ki so doživele prst in sonce ter zrasle brez pomoči kemije. Tako v telo vnesem poln okus, kar me navda z energijo in dobrim počutjem.

V knjigi boste našli recepte vseh mojih najbolj priljubljenih jedi, od sladkih do slanih, ki zajemajo bistvo moje preproste filozofije; adijo, beli sladkor, bela moka, neželeni dodatki, konzervansi in sestavine, ki jih ne moremo izgovoriti. Predstavljam svoj način, ta pa je lahko izhodiščna točka za vsakega, ki želi poiskati svojo zdravo kulinarično identiteto.

Ustvarite moje pregrešne vegi burgerčke s hrustljavim zdravim krompirčkom ali pa za prijatelje pripravite barvito pico brez moke in ledeni chia čaj ali pa dragega presenetite z bogato vegansko čokoladno torto. Vsi recepti so zdravi, polnovredni, inovativni in vedno zabavni!

Obseg: 168 strani

Cena knjige z 20 % popustom = 20,73 €

Knjiga Zdravo Tereza! je na voljo v trgovini Superhrana na naslovu Zaloška cesta 167, Ljubljana. Lahko jo naročite tudi preko e-pošte info@super-hrana.si in vam jo pošljemo na dom preko GLS dostavne službe. Poštnina znaša 3,50 €.

Pri naročilu navedite vaše podatke in želeni način plačila (po povzetju ali po predračunu). V kolikor boste izbrali način plačila po povzetju, lahko plačate kurirju GLS dostavne službe z gotovino ali bančno kartico. Več o pogojih dostave si preberite tukaj.

Knjigo lahko naročite tudi preko spletne trgovine Superhrana. V tem primeru kliknite tukaj.

Spodaj si lahko pogledate nekaj slik iz knjige.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here