martincek-pobalincek-3d

Martinček Pobalinček je otroška knjiga, namenjena otrokom – tistim, ki si bodo lahko slikanico ogledali in prebrali, ter tistim, ki bodo deležni izkupička od njene prodaje.

Pravljica je posvečena mojemu bratcu Nejcu, srčnemu bolniku in otroku s posebnimi potrebami, ki obiskuje varstveno delovni center Sonček, v otroških letih pa je bil večkrat na Pediatrični kliniki zaradi dveh operacij srca.

Dobiček od prodaje bo namenjen Sončku, varstveno delovnem centru, ki zaposluje invalide, ter Kardiološkemu oddelku Pediatrične klinike.

Pravljica je nastala po resnični zgodbi, ki sva jo z bratcem Nejcem doživela v Izoli. Govori pa o živali (primorska kuščarica), ki živi v našem Primorju in je ogrožena živalska vrsta, zato bi radi opozorili na pomembnost njene ohranitve. Vsebuje tudi moralno sporočilo o radovednosti in odkrivanju sveta okrog nas, spomni pa nas na previdnost ter na to, kako pomembno so korenine, družina in prijatelji.

Cena knjige = 19,90 €

Knjiga Martinček Pobalinček je na voljo v trgovini Superhrana na naslovu Zaloška cesta 167, Ljubljana. Lahko jo naročite tudi preko e-pošte info@super-hrana.si in vam jo pošljemo na dom preko GLS dostavne službe. Poštnina znaša 3,50 €.

Pri naročilu navedite vaše podatke in želeni način plačila (po povzetju ali po predračunu). V kolikor boste izbrali način plačila po povzetju, lahko plačate kurirju GLS dostavne službe z gotovino ali bančno kartico. Več o pogojih dostave si preberite tukaj.

Spodaj si lahko pogledate nekaj ilustracij iz knjige.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 + šestnajst =