Vabimo vas na predavanje “Svet na krožniku”.

  • Ste se kdaj vprašali od kod prepotuje vaša hrana na krožnik?
  • Se izogibate hrani, ki vsebuje več kot pet sestavin?
  • Veste kaj pomeni vitalno živilo?

V prehrani se nahajajo velike količine nevarnih barvil, emulgatorjev, skritih sladkorjev, ipd. Na delavnici se bomo pogovarjali o pasteh sodobne prehrane, katere E- je poznamo in kateri so zelo nevarni, govorili bomo tudi o natrijevem glutamatu, zakaj je škodljiv in v katera živila ga dodajajo proizvajalci predelane hrane.  Izvedeli boste tudi zakaj so škodljive mikrovalovke in še mnogo drugih koristnih nasvetov, da se boste znali sami izogniti skritim pastem med obširno ponudbo na policah veleblagovnic. Predavanje bo vodila Marjetka Založnik.

Veselimo se vašega obiska. Podrobnosti o predavanju:

Kdaj:

Sreda, 27. 1. 2016, od 17.00 do 18.00 ure

Lokacija:

Trgovina SUPER HRANA, Zaloška cesta 167, 1000 Ljubljana

Obvezna je predhodna prijava.

Vstopnina:

Cena predavanja je 10,00 €, ki jo je potrebno poravnati pred obiskom predavanja. Ob prijavi vam bomo poslali predračun in po plačilu bo vaša prijava potrjena.

Prijavite se lahko preko e-pošte info@super-hrana.si ali tako da pokličete v trgovino SuperHrana na telefon 01 / 256 61 15.

Predavateljica: Marjetka Založnik, svetovalka za zdravo prehrano

Marjetko poznamo po člankih v revijah – v reviji Bogastvo Zdravja, Radegunda, na spletnih portalih Moia.si, MojeZdravje, Nosečka, Porod…, prav tako njenega sodelovanja v oddajah Dobro jutro, Klepet ob kavi, izdeluje jedilnike in vodi delavnice o zdravi in otroški prehrani. Več o njej si lahko preberete na njeni spletni strani: www.zdravahranaotrocka.si

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

osemnajst − 14 =