Retorika in javno nastopanje

Po eni strani se bomo učili kako biti srčen (so)govornik, po drugi strani pa bomo preko retoričnih spretnosti v svoje življenje vnesli več sreče. SR(E)ČNA RETORIKA je seminar osebnostne, čustvene, govorniške in duhovne preobrazbe.

Ko boste zaključili seminar boste imeli povsem nov pogled nase, na svoje talente, sposobnosti, medosebne odnose, čustva in govorniške sposobnosti, obenem pa se boste naučili življenje vzeti kot igro, kar bo še posebej izboljšalo vašo komunikacijo, govorniške sposobnosti in medosebne odnose.

KDAJ IN KJE?

LJUBLJANA – Center EKO365, Runkova 2, Ljubljana

  • Torek, 6. 12. 2016, od 17.00 do 21.00 ure (prvo srečanje)
  • Torek, 13. 12. 2016, od 17.00 do 21.00 ure (drugo srečanje)

Med prvim in drugim srečanjem je nekaj dni premora, saj dobite domače naloge in se pripravite na javne nastope.

MARIBOR – BOWLING CENTER STRIKE (konferenčna soba), Špelina ulica 17a, Maribor

  • Četrtek, 12. 1. 2017, od 17.00 do 21.00 ure (prvo srečanje)
  • Četrtek, 19. 1. 2017, od 17.00 do 21.00 ure (drugo srečanje)

Med prvim in drugim srečanjem je teden dni premora, saj dobite domače naloge in se pripravite na javne nastope.

Seminar vodi Robert Goreta.

Katere so vsebine dvodnevnega intenzivnega seminarja SR(E)ČNA RETORIKA?

1. srečanje
1. del – SPREMEMBA (POD)ZAVESTNIH PREPRIČANJ + vaje
ODMOR
2. del – PRAKTIČNI NAPOTKI ZA USPEŠEN JAVNI NASTOP + govorni nastopi

2. srečanje
1. del – ENERGIJSKA IN NEVERBALNA KOMUNIKACIJA + govorni nastopi
ODMOR
2. del – RAZVOJ USTVARJALNOSTI, VAJE ZA GLAS + govorni nastopi

S pomočjo seminarja SR(E)ČNA RETORIKA boste znali med javnim nastopanjem resnično uživati, se bolje povezati ne samo s publiko, ki jo nagovarjate, temveč tudi s samim seboj in vašim “višjim jazom”. Na ta način boste obdržali pozornost sogovornika, se mu lažje približali, ga začutili in postali prijeten, iskren in srčen sogovornik.

S pomočjo vaj na seminarju boste spremenili, izboljšali in nadgradili vaše javno nastopanje in komunikacijo, s tem pa boste spremenili tudi vaš pogled na samega sebe, soljudi in samo življenje.

Vabljeni, da z udeležbo na seminarju SR(E)ČNA RETORIKA tudi vi prebudite vaš speči potencial navdušenega govorca, ki s svojim zanosom, energijo, karizmo in osebnostno močjo prebuja dobro tudi v drugih ljudeh!

KAJ PRAVIJO UDELEŽENCI SEMINARJA?

“Seminarja sem se udeležila zaradi strahu pred javnim nastopanjem. Že prvi dan seminarja sem videla, da to ni samo seminar, ampak je šola za srečno življenje. Robert, hvaležna sem ti za vse napotke in pozitivno energijo.” – Tjaša Milošič, tehnični direktor Tiko PRO, d.o.o.

“Seminarja sem se udeležila, da se naučim premagati strah in tremo govoriti pred več ljudmi. Dobila pa sem mnogo več. Zdaj imam novo moč, da lahko črpam iz sebe in premagam vse strahove in da si ne rabim postavljati mej kaj vse ne morem. Vse lahko.” –  Mateja V.,podjetnica

KAKŠNA JE CENA IN KAKO SE PRIJAVIM?

Vaša investicija v dvodnevno aktivno in intenzivno izobraževanje, ki poleg podajanja praktičnega znanja in izkušenj predavatelja, diplome o uspešno opravljenem izobraževanju, vključuje tudi veliko psiho-fizičnih vaj ter gradivo s povzetkom izobraževanja, znaša 140 EUR. Študentje, dijaki ter brezposelne osebe se lahko seminarja udeležite za 110 EUR.

Vsak udeleženec dobi tudi DARILO – e-knjigo SRČNE ZGODBE.

Za prijavo na seminar pišite na info@osebna-rast.com ali pošljite SMS na 051-605-717 oz. obiščite spletno stran www.osebna-rast.com.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

dva + tri =