Shopping Cart

V košarici ni izdelkov.

Splošni pogoji poslovanja

Storitve na spletni strani www.mojezdravje.net trži podjetje POZITIVNA SPREMEMBA d.o.o. Svetujemo vam, da pred uporabo strani spletne trgovine pazljivo preberete Splošne pogoje in Izjavo o zasebnosti in varstvu podatkov saj z uporabo tega spletnega mesta, izražate strinjanje z njimi.

Splošni pogoji poslovanja spletne strani MojeZdravje.net so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov, s priporočili GZS in mednarodnimi kodeksi za e-poslovanje.

Ponudnik se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovil naslednje informacije:

  • identiteto podjetja (ime in sedež podjetja, številka registra)
  • kontaktne naslove, ki omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (e-pošta, telefon)
  • bistvene značilnosti blaga oziroma storitev
  • dobavljivost izdelkov (vsak izdelek ali storitev, ki je v ponudbi na spletni strani, naj bi bil dobavljiv v razumljivem roku)
  • pogoje dostave izdelka ali izvršitve storitve
  • vse cene morajo biti jasno in nedvoumno določene, razvidno mora biti ali že vsebujejo davke in stroške prevoza
    način plačila in dostave.

PODATKI O PODJETJU

POZITIVNA SPREMEMBA d.o.o., PE NUTRIHOLIS
Zaloška cesta 167
1000 Ljubljana, Slovenija – EU

Telefon: 069 69 72 36
E-pošta: info@mojezdravje.net

Davčna številka: SI98041126
Matična številka: 7155824000
Zavezanec za DDV: DA

TRR IBAN SI56 6100 0001 5148 061 – Račun odprt pri banki DELAVSKA HRANILNICA d.d., Miklošičeva cesta 5, 1000 Ljubljana, Slovenija – EU

Podjetje POZITIVNA SPREMEMBA d.o.o. je vpisano v AJPES na podlagi sklepa, ki ga je izdalo Okrožno sodišče v Ljubljani dne 6. 10. 2016 pod opr. št. 2016/42514.

Plačilo

Uporabnik plača naročene storitve:

  • Bančno nakazilo na podlagi izstavljenega predračuna (po predračunu, pred izvedbo storitve).
  • Plačilo z debetno ali kreditno kartico (ponudnik Stripe).

Rezervacija termina in pogoji odstopa od prijave na termin

Rezervacija termina je možna 5 mesecev v naprej in najkasneje 3 dni (72 ur) pred izbranim terminom. Ob plačilu rezervacije se šteje, da je termin zakupljen. Vračilo kupnine zakupljenega temina ni možno. V primeru, da stranka ugotovi, da se zaradi izredne situacije termina ne bi mogla udeležiti, je termin možno predstaviti najmanj 2 dni (48 ur) pred rezerviranim terminom. V tem primeru stranka napiše mail in počaka na nov termin.

Ob rezervaciji termina stranka na mail od svetovalke prejme vprašalnik, ki ga izpolni in vrne na mail najkasneje do 24 ur pred terminom.

Veljavnost ponudbe

Pri nakupu veljajo cene v trenutku potrditve naročila. Vse cene so v Evrih (EUR – €), ter že vsebujejo predpisani DDV.

Podjetje POZITIVNA SPREMEMBA d.o.o. skuša kar najbolje skrbeti za točnost in ažurnost podatkov, navedenih na spletni strani, vseeno pa lahko prihaja do nepravilnosti pri objavah cen in lastnostih storitev. Ker se vse morebitne spremembe ne uspe vedno vpisati na spletno stran sočasno z nastankom spremembe, bo POZITIVNA SPREMEMBA d.o.o. kupca vedno obvestil o spremembah ter mu omogočil preklic ali zamenjavo naročene storitve.

Prav tako bo POZITIVNA SPREMEMBA d.o.o. kupca obvestil, v kolikor se tekom obdelave njegovega naročila cena storitve spremeni in skušala po svojih najboljših močeh najti primerno in zadovoljivo rešitev za obe strani. POZITIVNA SPREMEMBA d.o.o. si pridružuje pravico do spremembe cen (ter vsebinskih in tekstovnih sprememb) brez predhodnega obvestila.

POSTOPEK NAKUPA STORITEV

Ko vstopite na vstopno spletno stran MojeZdravje.net boste videli zeleni gumb REZERVACIJA TERMINOV SVETOVANJ. Kliknite nanj in potem boste prišli na spletno podstran https://www.mojezdravje.net/booking/, kjer se nahaja seznam vseh svetovanj, ki so na voljo. V primeru, da bi radi izvedeli več informacij o storitvi, ki je v naši ponudbi, kliknite na sliko storitve, nato pa se vam bo odprla ustrezna podstran z opisom storitve in možnostjo naročila le-te.

KAKO NAROČITE ŽELENE STORITVE?

Ob vsaki sliki storitve je zraven viden koledar z razpoložljivimi termini. V koledarju izberete željeni termin in potem kliknete na “Rezerviraj termin”. V trenutku, ko je bila storitev uspešno dodana v košarico zgoraj v zeleni orodni vrstici vidite poleg ikone »košarica« še znesek vašega naročila. V kolikor bi radi nadaljevali nakupovanje po naši rezervacijski platformi preprosto še naprej pregledujte svetovanje in tisto, za katero se boste odločili, izberite tako, kot je bilo malo prej opisano.

Ko boste imeli vse želene izdelke v košarici kliknite zgoraj v zeleni orodni vrstici na ikono košarice in pokazala se vam bo celotna vsebina košarice.

Če želite odstraniti določeno storitev iz nakupovalne košarice, preprosto kliknite na »x« ob sliki  naročenega izdelka, ki se trenutno še nahaja v košarici. Ko boste storitev odstranili se vam bo košarica avtomatsko posodobila.

Ko boste to celotno vsebino košarice pregledali in izbrali način plačila ( po predračunu), kliknite na »Nadaljuj na blagajno«.

Sistem vas bo peljal na spletno stran »Zaključek nakupa«, kjer boste izpolnili Podrobnosti o naročniku.

Preglejte v rubriki »Vaše naročilo« vsa vaša naročila in pred zaključkom naročila obvezno preberite še Pogoje poslovanja in ko ste jih prebrali odkljukajte “Prebral/-a sem in strinjam se s pogoji poslovanja spletne strani” ter nato kliknite na »Zaključi nakup«.

Nekaj trenutkov po kliku boste v vaš e-poštni predal dobili sporočilo o izvedenem naročilu: Vaše MojeZdravje.net naročilo, nato, ko bo naročilo zaključeno pa dobite še sporočilo: Vaše MojeZdravje.net naročilo je zaključeno.

Za vsa vaša vprašanja v zvezi z nakupom v naši rezervacijski platformi smo vam na voljo na e-poštnem naslovu: info@mojezdravje.net. Na vaše poslano naročilo se bomo odzvali v najkrajšem možnem času.

Varnost

Ponudnik uporablja ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa in shranjevanja osebnih podatkov, naročil ter plačil.

Varovanje osebnih podatkov

Podjetje se pri svojem poslovanju zavzema za korektno uporabo osebnih podatkov. V skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov je podjetje zavezano k varovanju osebnih podatkov uporabnikov spletne trgovine. Več o tem si preberite tukaj.

Izjemno razkritje osebnih podatkov

Podatki, ki jih podjetje POZITIVNA SPREMEMBA d.o.o. zbira in obdeluje, bodo razkriti le, če tako določa zakon o varovanju osebnih podatkov ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi.

Pritožbe

Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Ponudnik mora postaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb in določiti osebo, s katero se, v primeru težav, kupec lahko poveže telefonsko ali po elektronski pošti. Postopek za oddajo pritožb mora biti na voljo na spletnih straneh, enostaven za uporabo in zaupen. Ponudnik mora v petih delovnih dneh potrditi, da je prejel pritožbo, sporočiti kupcu, kako dolgo jo bo obravnaval in ga vseskozi obveščati o poteku postopka.

Ponudnik se zaveda, da je bistvena značilnost potrošniškega spora, vsaj kar zadeva sodno reševanje, njegova nesorazmernost med ekonomsko vrednostjo zahtevka in stroški, ki nastanejo pri reševanju samega spora. To je tudi glavna ovira, da potrošnik ne sproži spora pred sodiščem. Zato se ponudnik prizadeva po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno.

IZVENSODNO REŠEVANJE POTROŠNIŠKIH SPOROV

Skladno z zakonskimi normativi ne priznavamo nobenega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki bi ga potrošnik lahko sprožil v skladu z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov.

POZITIVNA SPREMEMBA d.o.o., ki kot ponudnik blaga in storitev omogoča spletno trgovino na območju Slovenije, na svoji spletni strani objavlja elektronsko povezavo na platformo za spletno reševanje potrošniških sporov (SRPS). Platforma je na voljo potrošnikom na povezavi TUKAJ, povezava do zakona se nahaja TUKAJ, seznam izvajalcev izvensodnega reševanja potrošniških sporov pa TUKAJ.

Navedena ureditev izhaja iz Zakona o izvensodnem reševanju potrošniških sporov, Uredbe (EU) št. 524/2013 Evropskega parlamenta in Sveta o spletnem reševanju potrošniških sporov ter spremembi Uredbe (ES) št. 2016/2004 in Direktive 2009/22/ES.

KONČNA DOLOČILA

Uporabnik potrjuje ob nakupu, da je v celoti seznanjen s splošnimi pogoji poslovanja spletne strani MojeZdravje.net in da se z njimi strinja.

Glede morebitnih sporov se obe strani zavzemata za sporazumno reševanje sporov. Kolikor medsebojnega sporazuma ni moč doseči, je pristojno ustrezno sodišče.

Pridržujemo si pravico do raznih sprememb in napak, sprememb in napak v cenah, napisanem besedilu, vsebini in tehničnih opisih brez predhodnega obvestila. Slike so lahko samo simbolične in vedno ne odražajo dejanskega stanja v celoti.

Želimo vam uspešno nakupovanje!

POZITIVNA SPREMEMBA d.o.o.