Splošni pogoji

Splošni pogoji spletnega portala www.mojezdravje.net.

POSTOPEK SPREJEMA NAROČIL ZA TESTIRANJA ali PRIJAVE NA DELAVNICE

  • Storitve in izdelki portala MojeZdravje.net, Center Moje Zdravje d.o.o.
  • Storitve laboratorijskih preiskav laboratorija Medicare PLUS

Po prejetju vašega naročila preko e-naročilnice, boste prejeli potrditveni email, nato vam po pošti pošljemo paket za vzorčenje, ki ga nato pošljete ali dostavite laboratorij. Preiskave opravljajo tudi na njihovem sedežu. Preiskave po našem naročilu opravi laboratorij Medicare PLUS, ki vam po prejemu plačila predračuna pošlje izvid in račun. Analizo in interpretacijo izvida prejmete iz naše strani.  Nekatere preiskave zahtevajo vzorčenje v laboratoriju na odvzemnih mestih, zato se o tem pred naročilom testa posvetujte z nami, tako da pošljete email na info@mojezdravje.net ali pokličete v laboratorij na številko 059 162 018.

Prijave na razpisane delavnice

Na razpisano delavnico se prijavite tako, da izpolnite obrazec za prijavo na delavnici, ki ga najdete pod razpisano delavnico ali nam pošljete email z vašimi podatki (ime, priimek, kontaktna številka in email naslov) na info@mojezdravje.net. Po poslani prijavi na delavnico boste prejeli potrditven email, da ste na delavnico prijavljeni. Kotizacijo poravnate na delavnici in prejmete račun. Prijavljeni na delavnico soglaša, da je z oddajo podatkov za prijavo na delavnico prijavljen tudi na e-novice portala MojeZdravje.net skladno z izjavo o zasebnosti in varstvu podatkov. V kolikor se želi odjaviti iz e-novic, lahko odjavo sporoči na e-naslov info@mojezdravje.net.

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Upravitelj spletne strani MOJEZDRAVJE.net se zavezuje, da bo spoštoval določbe Zakona o varstvu osebnih podatkov in Zakona o varstvu potrošnikov. Osebni podatki pridobljeni od kupcev na spletni strani MOJEZDRAVJE.net so varovani in brez njihovega pisnega soglasja ne bodo posredovani tretjim osebam.

Upravitelj spletne strani MOJEZDRAVJE.net  si pridržuje pravico do vzpostavitev poslovnega kontakta za reševanje morebitnih nejasnosti pri preverjanju podatkov ali naročila / prijave na delavnico oziroma za reševanje morebitnih nesoglasij.

INFORMACIJE

Za morebitne dodatne informacije smo vam na voljo na e-naslovu info@mojezdravje.net, kjer vam bomo z veseljem pomagali in odgovorili na zastavljena vprašanja, predloge in želje. Pokličete nas lahko na telefon 041/848-266 (za vprašanja povezana z zdravim prehranjevanjem ali prijavo na delavnice) oziroma na telefon 059 162 018 (za naročilo laboratorijskih preiskav).

KONČNA DOLOČILA

Uporabnik potrjuje ob naročilu izdelka ali ob prijavi na delavnico, da je v celoti seznanjen s splošnimi pogoji poslovanja spletne strani MOJEZDRAVJE.net in da se z njimi strinja.

Glede morebitnih sporov se obe strani zavzemata za sporazumno reševanje sporov. V kolikor medsebojnega sporazuma ni mogoče doseči, je pristojno ustrezno sodišče.

Pridržujemo si pravico do sprememb cen brez predhodne najave. Cene razpisanih delavnic se določijo sproti za vsako delavnico posebej. Cene laboratorijskih preiskav laboratorija Medicare PLUS so enake cenam, ki jih ima objavljene podjetje Medicare PLUS. na njihovi spletni strani www.preveri.se, razen posebnih akcijskih paketov, ki so v ponudbi za udeležence delavnic MojeZdravje.net.