Shopping Cart

V košarici ni izdelkov.

O portalu

»Hrana naj bo vaše zdravilo in vaše zdravilo naj bo vaša hrana«, je dejal grški zdravnik Hipokrat. To potrjujejo številni zdravilci in zeliščarji, ki pravijo, da nam narava preko zdravilnih rastlin nudi rešitve na mnoge težave.

MojeZdravje.net je portal z nasveti za zdravo življenje. Obiskovalcem in uporabnikom strani približa način, kako lahko z zavedanjem, voljo in  spremembami v sebi, pripomoremo k trajnemu zdravju, dobremu počutju, lepši prihodnosti našega zdravja in planeta. Tu boste našli zdrave in koristne napotke iz različnih področij, ki obravnavajo človeka kot celoto.

Objavljamo članke o zdravi prehrani in okusne zdrave recepte s poudarkom na polnovredni, rastlinski prehrani.

Organiziramo predavanja in izobraževanja o zdravi prehrani, kulinarične delavnice za različne skupine. Organiziramo tudi izobraževanja za podjetja.

Za več informacij o naših delavnicah, svetovanju, testiranja hormonov, alergij ali intolerance, podpori pri izgubi telesne teže, preventivi pred boleznimi nam lahko pišete na elektronski naslov info@mojezdravje.net z veseljem vam bomo pomagali!

Če bi bili radi obveščeni o naših aktivnostih in razpisanih delavnicah se prijavite na naše brezplačne e-novičke. Ob prijavi na naše novičke boste prejeli e-knjigo z zdravimi recepti za zdrave sladice in napitke. Obiščite tudi našo FB stran.

Sodelavci portala MojeZdravje.net


Ustanoviteljica portala MojeZdravje, ljubiteljica narave in zdrave okusne rastlinske hrane, avtorica številnih zdravih receptov, svetovalka za zdravo rastlinsko prehrano in certificirana nutricionistka.

magistra inženirka prehrane


Intenzivno se ukvarja s svetovanjem na področju hujšanja, zdrave in rastlinske prehrane ter klinične prehrane ter poučevanjem – vodi različna predavanja in delavnice.

magistra inženirka prehrane


Mlada mamica, ki pomaga s svojimi nasveti predvsem nosečnicam in mladim mamicam po porodu z nasveti o zdravi prehrani v času dojenja.

magistra inženirka prehrane


Zaključila je magistrski študij Prehrane na Biotehniški fakulteti v Ljubljani. Svoje raziskovanje usmerja na vpliv prehrane na človeka, pri čemer ji pomaga njena lastna izkušnja s hujšanjem.

certificirana nutricionistka, holistična svetovalka za zdravo življenje in intuitivna terapevtka


Pri diagnostiki uporablja še druge alternativne tehnike, ki ji omogočajo popolnejšo analizo (ajurveda, TKM, naturopatija) in pripravo individualiziranega načrta za vsakega posameznika.


Predavatelj, pisatelj, pesnik in plesalec ter iskalec duhovnih in življenjskih resnic. Robert je avtor več odličnih knjig za osebnostno in duhovno rast.