O portalu

»Hrana naj bo vaše zdravilo in vaše zdravilo naj bo vaša hrana«, je dejal grški zdravnik Hipokrat. To potrjujejo številni zdravilci in zeliščarji, ki pravijo, da nam narava preko zdravilnih rastlin nudi rešitve na mnoge težave.

MojeZdravje.net je portal z nasveti za zdravo življenje. Obiskovalcem in uporabnikom strani približa način, kako lahko z zavedanjem, voljo in  spremembami v sebi, pripomoremo k trajnemu zdravju, dobremu počutju, lepši prihodnosti našega zdravja in planeta. Tu boste našli zdrave in koristne napotke iz različnih področij, ki obravnavajo človeka kot celoto.

Objavljamo članke o zdravi prehrani in okusne zdrave recepte s poudarkom na polnovredni, rastlinski prehrani.

Organiziramo predavanja in izobraževanja o zdravi prehrani, kulinarične delavnice za različne skupine. Organiziramo tudi izobraževanja za podjetja.

Za več informacij o naših delavnicah, svetovanju, testiranja hormonov, alergij ali intolerance, podpori pri izgubi telesne teže, preventivi pred boleznimi nam lahko pišete na elektronski naslov info@mojezdravje.net z veseljem vam bomo pomagali!

Če bi bili radi obveščeni o naših aktivnostih in razpisanih delavnicah se prijavite na naše brezplačne e-novičke. Ob prijavi na naše novičke boste prejeli e-knjigo z zdravimi recepti za zdrave sladice in napitke. Obiščite tudi našo FB stran.