Domov O portalu

O portalu

»Hrana naj bo vaše zdravilo in vaše zdravilo naj bo vaša hrana«, je dejal grški zdravnik Hipokrat. To potrjujejo številni zdravilci in zeliščarji, ki pravijo, da nam narava preko zdravilnih rastlin nudi rešitve na mnoge težave.

MojeZdravje.net je portal z nasveti za zdravo življenje. Obiskovalcem in uporabnikom strani približa način, kako lahko z zavedanjem, voljo in  spremembami v sebi, pripomoremo k trajnemu zdravju, dobremu počutju, lepši prihodnosti našega zdravja in planeta. Tu boste našli zdrave in koristne napotke iz različnih področij, ki obravnavajo človeka kot celoto.

Objavljamo članke o zdravi prehrani in recepte domače, zdrave kuhinje. Ponujamo celosten pristop zdravljenja. Sodelujemo s funkcionalno personaliziranim diagnostičnim laboratorijem, ki ponuja klinične in analitične preiskave s področja mikrobiologije in biologije. Njihovi produkti zajemajo DNK preiskave, hormonske analize in nutritivno diagnostiko. Mi poskrbimo za vas od prvega posveta za odločitev glede pravega paketa za testiranja, pošiljanja vzorca, do analize izvida in posveta z nutricionistko ter personaliziranega načrta prehrane za izboljšanje zdravja.

Organiziramo predavanja in izobraževanja o zdravi prehrani, kulinarične delavnice za različne skupine. Spremljajte našo Facebook stran, če bi bili radi obveščeni o naših aktivnostih in razpisanih delavnicah se prijavite na naše e-novičke.

Ker spodbujamo uživanje sveže, lokalne zelenjave sodelujemo z GIZ, Slovenska zelenjava v okviru projekta Sveže in Naravno, zato so naše delavnice obarvane z veliko sveže slovenske zelenjave. Vabimo vas, da spremljate tudi njihovo spletno stran, saj večrkat letno razpišejo brezplačne delavnice. Skupaj objavljamo tudi prispevke na temo spodbujanja uživanja sveže zelenjave.

Za več informacij o naših delavnicah, svetovanju in testiranjih hormonov, alergij ali intolerance, podpori hujšanju, preventivi pred boleznimi ali pomoči pri ozdravitvi določenih bolezni nam lahko pišete na elektronski naslov info@mojezdravje.net z veseljem vam bomo pomagali!

Naše sodelovanje smo podprli s prijateljem Robertom Goreta, iskalcem duhovnih in življenjskih resnic, predavateljem in pisateljem, avtorjem spletne strani www.osebna-rast.com, ki že od leta 2002 aktivno širi duhovne in življenjske resnice med ljudmi. Vabljeni, da obiščete tudi njegov portal.

Članki o osebni rasti odkrivajo našo resnično božansko naravo ter razkrivajo odgovore na mnoga vprašanja o ljubezni, medsebojnem delovanju, dvigu zavesti, energiji, zdravljenju in ravnotežju človeškega energijskega polja, razkrivajo resnice življenja. Spodbujajo vas, da odprete svoje srce, kajti ni bistvo sveta, da ga razumemo, začutiti ga moramo v srcu. Uživajte življenje, ker VI ste življenje.