Shopping Cart

V košarici ni izdelkov.

Česa Bikom ne smemo vzeti?

Znamenje Bika je povezano z užitkom in materialnimi dobrinami. Da si pridobi materialno varnost, ki jo bo kasneje užival, je Bik pripravljen trdo delati.

Uživa v dobri hrani in pijači, rad ima dobre in praktične stvari … preprosto – je velik uživač. Ceni se na podlagi pridobljenega premoženja.

Česa se Bik boji?  Bik se najbolj boji sprememb…

Ker ima Bik vse svoje premoženje skrbno pod nadzorom, se boji novosti in sprememb. Samo, da bi bilo vse po starem. Vsak korak skrbno načrtuje. Nerad tvega, ker takrat nima več občutka varnosti. Boji se nepredvidljivih sprememb.

Česa Bikom ne smemo vzeti? Ne smemo jim vzeti varnosti!

Bik ima rad varno in predvidljivo okolje. Rad uživa življenje. Prepričan je, da ni treba menjati nečesa, kar dobro deluje. Je zelo navezan na vse kar ima: na svoj dom, na družino, na prave prijatelje. Nikoli vas ne bo pustil na cedilu. Tisto, kar začne tudi dokonča. Ker je s trudom prišel do materialnih stvari, je tudi na njih zelo navezan. Zelo se naveže na svoj dom, na svoj avto ipd., saj mu konec koncev nudijo užitek in lepoto. So dobri ekonomisti in se počutijo varne ob kupčkanju denarja. Zato je Biku najpomembnejše okolje, ki ga je navajen, način delovanja, ki mu je poznan. Najpomembnejša mu je varnost.

Delite naprej ...
Ekipa MojeZdravje.net
Ekipa MojeZdravje.net

Oddaj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja