Košarica

V košarici ni izdelkov.

Česa Raku ne smemo vzeti?

Znamenje Rak je znano po tem, da ima zelo čustven in pripaden značaj. Je zelo občutljive narave in navezan na dom in družino. Je tudi zelo zaščitniški do svojih najdražjih, za katere bi naredil vse.

Za Raka so zelo pomembna družina in otroci. Rad je obkrožen z ljudmi, ki ga imajo radi.

Česa ne smemo vzeti Raku oz.  česa se najbolj bojijo?

Najbolj  jih je strah, da ne bi pripadali nikomur. Rakom je namreč pripadnost zelo pomembna.

Rad ima občutek, da nekomu pripada, da ga ima nekdo rad, zato je tudi tako navezan na družino in dom. Tako se počuti varnega in ljubljenega, na drugi strani pa tudi sam svoje najdražje varuje in neguje. Zna se postaviti za svoje pravice in še kako se zna braniti, zato ga nikar ne razjezite. S svojimi odprtimi kleščami se odkrito postavi zase, za svoje pravice in svoje najdražje.

Z njim se boste lahko ure pogovarjali, kako je bilo včasih. Zelo rad se pogovarja o preteklosti, saj je navezan na spomine. Tudi sicer je Rak  konservativno znamenje, ki ljubi vse staro in ljubi tradicijo. Rak ima dober instinkt, nagonsko začuti občutke drugih ljudi.

Je zelo čustvene narave in izredno občutljiv, nagonsko čuti, koliko vam pripada in vi njemu.

Raka je strah, da mu ne pripadate.

Včasih Rak preveč vrta v tujo intimnost, ker nenehno preverja čustva najdražjega in pripadnost. S tem lahko naleti tudi na odpor te osebe, zato je potrebna previdnost.

Slabost Raka je, da je preobčutljiv in trmast, zna tudi nenehno spreminjati razpoloženje, zato pravimo, da so muhasti. Znajo pa zelo dobro kuhati in skrbeti za dom in družino, zato ga pustite ustvarjati v kuhinji.

Delite naprej ...
Ekipa MojeZdravje.net
Ekipa MojeZdravje.net

Oddaj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja