Shopping Cart

V košarici ni izdelkov.

Česa Strelcem ne smemo vzeti?

Strelec ima veliko volje do življenja in potrebuje veliko svobode. Po naravi je optimist, venomer mora raziskovati nekaj novega, pa naj gre za fizična ali duhovna izkustva. Hrani se z večnim učenjem, saj tako lahko raziskuje in išče odgovore. Strelci so v družbi izredno prijetni, humorni, iskreni in pozitivno naravnani do soljudi. In česa se bi bal Strelec?

Strelci se najbolj bojijo omejevanja svobode…

Ker so izredno idealistični in pustolovski, ljubijo avanture, ljubijo potovanja, skratka gibanje in svobodo, zato jih je najbolj strah, da jim omejimo svobodno gibanje. Najbolj se bojijo monotonega, enoličnega življenja. Skratka življenje imajo za eno samo pustolovščino, za raziskovanje in potovanje…

Družinsko življenje jim ni preveč pogodi, saj se hitro počutijo omejeni in gredo novim dogodivščinam naproti.

Obožujejo avanture in pustolovščine vseh vrst… tako duhovna, filozofska, kot religiozna.

V negativni postavitvi planetov pride do izraza njihova samohvala in pretiravanje. Radi pa se spuščajo tudi v ekstreme situacije. Včasih so nepremišljeni in jih ljudje ne jemljejo preveč resno. So zelo družabni, imajo smisel za humor, vendar potrebujejo tudi čas, da so sami s sabo v naravi. Strelcem vlada planet širitve Jupiter, zato radi pretiravajo v vsem, predvsem pa jim nikoli ni dovolj svobode. Strelci nas učijo, da življenje ne smemo  jemati tako resno, da obstajajo tudi druga, širša in optimistična perspektiva… več o znamenju strelec, si preberite v prispevku tukaj.

Delite naprej ...
Ekipa MojeZdravje.net
Ekipa MojeZdravje.net

Oddaj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja