Shopping Cart

V košarici ni izdelkov.

Pasja Nebesa – zgodba pasje pekarne

Moja zgodba se je začela že kar nekaj let nazaj, ko sem poleg redne zaposlitve razmišljala o dodatnem delu. Nenehno me je vleklo v pasji svet, že od majhnega smo doma imeli kužke. Priznam, da na začetku nismo imeli veliko znanja o vzgoji in prehrani, samo radi smo jih imeli in jim velikokrat s hrano izkazovali to ljubezen. Tukaj se verjetno lahko poistovetite, kajne? 

Ko sem iz zavetišča pripeljala domov našo Ozi sem bila že bolj podkovana in informirana glede pasje prehrane in kako le ta vpliva na pasje življenje in zdravje. In sem se lotila peke.

Z Ozi sva eksperimentirali, se sladkali in predvsem zabavali. Preizkušali recepte, oblike in velikosti piškotov, muffinov in tortic.

muffini

Ob vsem tem se mi je porodila zamisel, da bi lahko ta moj hobi postal moja nova služba.

Poleg redne zaposlitve je bilo včasih težko vse uskladiti. Prišli so dnevi, ko sem želela vse skupaj zaključiti in si reči, pač naj bo le hobi, pekla boš za prijatelje in svojo Ozi in to je to.

ozi

Ampak nisem se mogla otresti glasu nekje zadaj, zadaj v moji glavi, da sem na pravi poti in naj vztrajam in da bo že prišel čas, ko bodo moje dobrote razveseljevale tudi druge kužke.

Dokler pa ta glas ni prevzel komando, sem ostajala na poti služba-hobi-služba. In je minilo še nekaj let preden sem se dokončno poslovila od redne, varne službe, ki mi ob dobrem mesečnem dohodku ni prinašala zadovoljstva. Težko mi je bilo zapustiti krasne sodelavce, ampak prišel je čas za samostojno pot.

Koliko krasnih stvari se mi je zgodilo odkar sem stopila na pot podjetništva. Čeprav je vsak začetek težak, mi niti za sekundo ni žal, da sem se odločila po svojem srcu.

Takih in podobnih zgodb je veliko, ampak dokler se ne podaš na pot svojih sanj, si je težko predstavljati kako drugačno in predvsem lepše in osebno izpopolnjujoče je lahko življenje. Lagala bi, če bi rekla, da je na samostojni poti vse posuto s cvetjem. Iti iz cone udobja je ena najtežjih stvari in  velikokrat od razmišljanja ne spiš, si zaskrbljen…

Življenje je pot in ne cilj. Nikoli ne bo vse super in tudi težki časi ne bodo trajali večno. S tem zavedanjem sem si vedno govorila, da če ne poskusiš, ne veš.

pripomocki_peka

In zdaj je ta moj glasek v glavi dobil podobo. Dobil je trgovinico, kjer se vse pasje dobrote ustvarjajo, kjer z Ozi piševa zgodbo najinih sanj in se veseliva pasje družbe.

pasja_nebesa-1

Pri nas pripravljamo vse od rojstnodnevnih tort za vašega kužka, muffinov, palčk za glodanje do priboljškov za sprehod, razvajanje ali učenje trikcev.

Ob posebnih priložnostih kot so Miklavž, Božično-novoletni prazniki ipd, se v ponudbi najdejo dobrote tudi za vašega kosmatinca, da se tudi on počuti posebno v času obdarovanj.

pasja_nebesa-2

Pasjo pekarno Pasja Nebesa lahko obiščete v Šiški v Ljubljani na Trgu Komandanta Staneta 4.

Pasje dobrote lahko naročite tudi preko emaila: pasjanebesa@gmail.com ali FB strani PasjaNebesa. Kmalu pa bo na voljo tudi prenovljena spletna trgovina.

pasja_nebesa-3

Vabljeni!

Delite naprej ...
Ekipa MojeZdravje.net
Ekipa MojeZdravje.net

Oddaj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja