Shopping Cart

V košarici ni izdelkov.

Vodnarji so po karakterju zelo samosvoji, vladata jim Saturn in Uran in prav takšni so tudi pri prehrani. Lahko so za tradicionalne jedi, lahko pa v kuhinji ustvarjajo nove in neobičajne jedi. Na sploh se s pripravljanjem hrane ne obremenjujejo kaj dosti. Jedo vse. Lahko se prehranjujejo s hitro prehrano, ker se jim venomer nekam mudi, seveda pa znajo pripraviti tudi zelo nenavadno in kakovostno kosilo.

Med vodnarji je največ vegetarijancev

Zakaj? Ker so zelo radovedni, radi eksperimentirajo, zato se največ vodnarjev odloča za nove, napredne trende prehranjevanja, kamor sodi vegetarijanstvo, veganstvo in presnojedstvo.

Vodnar zelo rad uživa žitarice, zelenjavo, sadje, predvsem pa so mu ljubi oreščki, saj so enkraten zdrav pripomoček pri vsakdanjem hitenju.

Ne bodite presenečeni, ko vas vodnar povabi na kosilo, da boste jedli nekaj čisto novega in izvirnega. Sicer redko povabijo, ker nikoli nimajo časa, ampak ko končno le povabijo, želijo pokazati svojo izvirnost.

Priboljški:

Če se že pregrešijo, je to kaj sladkega, kakšna dobra tortica, najraje presna, piškot ali temna čokolada. Kave pijejo zelo malo, rajši posežejo po dobrem sadnem ali zelenem čaju. Tudi alkohol jim ni preveč pogodi, le za kakšne posebne priložnosti.

P.S.: To so splošni vplivi za astrološko znamenje, seveda pa je potrebno upoštevati posameznikovo rojstno karto, iz katere je razvidna nagnjenost še ostalim znamenjem.

Delite naprej ...
Ekipa MojeZdravje.net
Ekipa MojeZdravje.net

Oddaj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja