Shopping Cart

V košarici ni izdelkov.

Vodnar (20. 1. – 19. 2.)

Vodnarji so izredno družabni in ljubijo svobodo.

Kako deluje?

Vodnarju vladata dva planeta Uran in Saturn. Prvi je planet napredka in prijateljstva, drugi tradicionalist. Zato je to je znamenje prijateljstva, komunikativnosti, humanosti. Dobro se počutijo v skupinah isto mislečih ljudi. Imajo zelo veliko prijateljev, po drugi strani pa so individualisti, izvirni in zelo napredni. Pogosto šokirajo ljudi okoli sebe z novimi idejami. V mladosti so izredni uporniki in delujejo proti standardnim pravilom. Ko najdejo skupino, ki jim ustreza, je to lahko njihov drugi dom. Predstavnike vodnarja bi lahko uvrstili med hladne sangvinike s primesjo melanholije. Odlikuje jih izumiteljska žilica, idealizem, ekscentričnost, to je človek napredka. Največ genijev se je rodilo prav v znamenju vodnarja.

horoskop_vodnar

Moda

Odlikuje jih velika lepota, ki pa ni klasična kot pri tehtnici, pač pa nenavadna, napredna. Drznejo si obleči tudi eksotične kose oblačil, upajo si več kot ostali, zato veljajo za pionirje nove mode.

Kulinarika

Med vodnarji je največ vegetarijancev, znajo narediti zelenjavo na sto načinov. Poznajo vse vrste receptov na pamet in vedno ponovno šokirajo z novo idejo. Kuhanje res ni njihova vrlina, ko pa se spravijo k štedilniku, jim uspejo neverjetno dobre mojstrovine.

Dom

Ne pomeni jim prav dosti, saj jih nikoli ni doma in se raje družijo s prijatelji. Videvali jih boste vsepovsod obkrožene z ljudmi, samo doma jih ne boste našli. Imajo veliko prijateljev in le redko se navežejo samo na enega človeka, saj pripadajo vsem in nikomur.

Delo

Potrebujejo delo, kjer imajo veliko svobode in si sami krojijo delovni čas, zato se pogosto odločijo za samostojno dejavnost. Delajo lahko po 16 ur na dan, nato morajo dva dni počivati, da razmislijo kako bodo rešili svet. K delu privabijo več ljudi, saj dobro vedo, da skupinsko delo prej prinese napredek. Vedno so obdani s sodelavci ali prijatelji, le redko se navežejo samo na enega človeka, saj pripadajo vsem in nikomur. Veliko vodnarjev najdemo v humanitarnih poklicih, socialni delavci,… ipd.

Ljubezen

Raje se ne vežejo, saj za nobeno ceno ne bi dali svoje svobode. Za zvezo se bodo odločili le v primeru, da imajo s partnerjem podpisano pogodbo o svobodi. Vse to je pogoj, da postanejo zvesti zakonski partnerji.

Znamenje Vodnar nas uči kako je možno delovati v skupinskem delu  in ohraniti  svojo individualno svobodo.

Najbolje se ujemajo z ovni, dvojčki, levi, tehtnicami in strelci.

Delite naprej ...
Ekipa MojeZdravje.net
Ekipa MojeZdravje.net

Oddaj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja