Shopping Cart

V košarici ni izdelkov.

Ribi (20. 2. – 20. 3.)

Ribi so zadnje astrološko znamenje. So vodno astrološko znamenje, ki mu vladata Jupiter in Neptun. Primerjamo jih lahko z oceanom, polnim idealov. Znamenje dveh rib, ki plavata v nasprotno smer, simbolizira njeno neodločnost, dvoličnost in omahljivost, zato jih uvrščamo med dvojno astrološko znamenje. Ribice so zelo čustvene, nežne in ljubeče. So boječe, manjka jim samozavesti, naučiti se morajo misliti s svojo glavo.

Kako jih prepoznamo
So zelo požrtvovalne, za sočloveka bi naredile vse, zato so tudi najboljši prijatelji. Prevzamejo odgovornost do soljudi, s katerimi sočustvujejo. So tako požrtvovalne, da ne izkoristijo svojih potencialov. Njihova zmožnost je videti vso bolečino in lepoto tega sveta. Ker so dvojno znamenje vedno nihajo med idealizmom in realizmom. Imajo bogato domišljijo, dobro intuicijo in so izredno čustvene in ljubeznive do soljudi.

Kariera
Ribice so brezbrižne, skrivajo se za svojim jazom in jim ni do ustvarjanja kariere in visokega položaja v družbi. Najbolj so srečne, da imajo svoj prostor ustvarjalnosti, kjer izražajo svoje čutenje. Nobena ribica ne hlasta za bogastvom. Najbolj so srečne, če delajo v poklicih, kjer je potrebno pomagati, ker znajo občutiti trpljenje drugih ljudi. Najpogosteje jih najdemo med poklici:
slikarstvo, fotografija, psihiatrija, glasba, igralstvo, dobrodelnost, področja, kjer lahko nemoteno ustvarjajo. So izredno prilagodljivo znamenje, rade pa uberejo linijo najmanjšega odpora, se umikajo v sanjski svet, da se jim ni treba soočiti realnostjo tega sveta.

Moda
Pri izbiri oblačil jih privlači umetniški navdih in smisel za barve. Ker veljajo za odlične igralce, v njihovi garderobi najdemo oblačila s katerimi naredijo umetniški vtis, ki so si ga ustvarile v svojem domišljijskem svetu.

Komuniciranje
Ribe se izražajo nelogično, odgovarjajo nerazumno, njihovemu govorjenju težko sledimo, saj jim vlada Merkur v ribah, kjer je v svojem dnu. Imajo velik domišljijski svet, ustvarijo si svojo resnico. Nikoli ne vemo,v katero smer plujejo. Med komunikacijo potrebujejo daljše premore z umikom v svoj svet.

Denar
Denarni svet je za ribe tabu. Najbolj so srečne, če prepustijo upravljanje denarnih zadev partnerju. Še zadnje kovance brez premisleka porabijo. So izredno neambiciozne, podpirajo jih starši ali partner. Služijo z dobrodelnostjo, pomočjo drugim, umetnostjo…

Ljubezen
So izredni romantiki, ljubijo pretežno platonsko, specialisti so v spogledovanju. Pogosto ne vedo, kaj pravzaprav hočejo. Spolni akt je za njih duhovno srečanje dveh duš. Za poroko se težko odločijo, ko pa to storijo so izredno predani družini, saj si želijo stabilno partnerstvo.

Delite naprej ...
Ekipa MojeZdravje.net
Ekipa MojeZdravje.net

Oddaj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja