Košarica

V košarici ni izdelkov.

Svetovanje o prehrani z Jeleno

jelena dimitrijevič
Jelena Dimitrijević

O meni

JELENA DIMITRIJEVIĆ, certificirana nutricionistka, holistična svetovalka za zdravo življenje in intuitivna terapevtka

Vsak človek ima svoje poslanstvo. Moje poslanstvo je pomagati ljudem pri osebnih preobrazbah, da lažje pridejo do dobrega in uravnoteženega zdravja (fizičnega, psihičnega, mentalnega, emocionalnega in duhovnega). Pri tem me vodijo osebne izkušnje in resnična empatija do sočloveka, živali in planeta Zemlja. Preko sprememb, ki jih naredi vsak posameznik, se spreminja cel svet okrog nas. Na ta način tudi dvigujemo vibracijo Zemlje in širimo empatijo, ljubezen, srečo, blagostanje in mir.

Čeprav sem diplomirala na Fakulteti za naravoslovje in matematiko – smer profesor geografije, mi ta poklic očitno ni bil namenjen. Od nekdaj sta me zanimala zdrav način življenja in duhovna spoznanja, tako da sem na Inštitutu za naravno medicino pridobila naziv certificirana nutricionistka, svetovalka za zdravo rastlinsko prehrano. Poleg tega se ukvarjam tudi z radiestezijo, ki mi pomaga pri diagnosticiranju in svetovanju in z analizo biopolja, kot intuitivna terapevtka. Uporabljam še druge alternativne tehnike, ki mi omogočajo popolnejšo analizo (ajurveda, TKM, naturopatija) in pripravo individualiziranega načrta za vsakega posameznika. Seveda je veliko odvisno od pripravljenosti, zavzetosti in discipline same osebe, ampak s skupnimi močmi lažje prihajamo do dobrih rezultatov.

Svoja znanja in izkušnje nenehno izpopolnjujem in poleg osebnih svetovanj pripravljam tudi različna predavanja, izobraževanja (tudi za podjetja), delavnice, pišem za različne časopise (redno v reviji Bodi eko) in določene spletne strani, ki se ukvarjajo s celostnim zdravljenjem ter gostujem v različnih oddajah. Veliko let profesionalnih izkušenj, nenehnega izobraževanja in izpopolnjevanja širijo moja obzorja in mi omogočajo celovit razvoj na profesionalni in osebni ravni. Hkrati sem učenka in učiteljica, raziskovalka življenja samega in nekdo, ki verjame v višji smisel človeškega obstoja. Sem tudi soustanoviteljica programa Zame in planet, ki pomaga ljudem, da spremenijo življenjske navade in s tem izboljšajo svoje zdravje, hkrati pa tudi zmanjšajo trpljenja živali po svetu in postanejo del gibanja za boljši jutri in svetlejšo prihodnost naslednjih generacij.

Ljudje, živali, narava (posebej hribi), knjige, različni tečaji in izobraževanja, tek, joga, meditacija … so moj vsakdanji navdih in spodbuda za ustvarjanje novih življenjskih doživetij, širitev zavesti in pridobivanje čudovitih spoznanj.

Svetovanja

V hektičnem svetu, v katerem živimo, včasih potrebujemo pomoč, da ponovno najdemo ravnovesje in povrnemo dobro zdravje in počutje (zaradi nepravilne prehrane, zastrupljenosti, elektrosmoga, jemanja zdravil, nezadostnega gibanja, negativnega razmišljanja in različnih negativnih programov ter drugih dejavnikov, ga na žalost dokaj hitro izgubimo). Velikokrat si ne znamo sami pomagati in je zaradi tega dobro, da poiščemo strokovno pomoč. Tako se bomo lažje vrnili na pravo pot in aktivirali procese samozdravljenja.

Na svetovanju se pogovorim s stranko (analiziram tudi predhodno izpolnjen vprašalnik) potem pa sledi pregled, analiza telesa (pri tem uporabljam quantum resonant magnetic analizator in Vedapulse za primerno izbiro živil glede na vikruti – trenutno neravnovesje) in šarenice, radiestezijsko ugotavljanje priporočenih prehranskih dopolnil in ugotavljanje podzavestnih vzorcev. Če ima stranka zdravniške izvide, jih lahko prinese s seboj. Na podlagi pridobljenih informacij pa  pripravim načrt prehranjevanja, jemanja določenih prehranskih dopolnil, primerne oblike telovadbe, dnevne rutine ter predlog za poglobljeno zdravljenje podzavestnih vzorcev, ki bodo spodbudile holistično zdravljenje. Vse to prejme stranka v pisni obliki (preko e-maila). V ceno svetovanja so vključena vsa dodatna vprašanja in spremembe.

Pomagala vam bom pri:

  • različnih zdravstvenih težavah (srčno-žilne bolezni, diabetes, različna vnetja, težave s črevesjem, želodcem, alergijami in intoleranco, kožne bolezni, bolezni prostate, težave s ščitnico, debelost …)
  • rastlinski prehrani nosečnic, doječih mamic in otrok
  • rastlinski prehrani odraslih, starejših in športnikov
  • sestavljanju zdravih in pestrih rastlinskih jedilnikov
  • razstrupljanju telesa
  • analizi testov intolerance na hrano

Prijava in cenik:

Na osebno svetovanje se je potrebno obvezno predhodno prijaviti preko e-pošte: svetovanje@hranazazivljenje.si

Lahko pa izberete razpoložljiv termin v rezervacijski platformi tukaj:

Trajanje svetovanja: svetovanje traja vsaj 2 uri.

Posebnosti: na svetovanje je potrebno priti na tešče in ne v času menstruacije (za ženske).

Cena svetovanja preko skypea (analiza šarenice, analiza simptomov, vsi nasveti, ki jih tudi podrobno napišem in posredujem v pisni obliki in odgovori na vsa dodatna vprašanja) je 100 €. Svetovanje traja vsaj uro in pol.

Izobraževanja za podjetja so po dogovoru glede na trajanje in obliko izobraževanja.

Spletna stran Jelena Dimitrijević: www.hranazazivljenje.si

Delite naprej ...
Ekipa MojeZdravje.net
Ekipa MojeZdravje.net

Oddaj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja