svetovanje jelena dimitrijevic
jelena dimitrijevič
Jelena Dimitrijević

O meni

Vsi imamo svoje poslanstvo. Poleg tega, da spoznamo svojo resnično naravo, je moje tudi povezano z ozaveščanjem o zdravem in sočutnem načinu življenja s pomočjo prebujanja naravnih mehanizmov samozdravljenja. S podajanjem znanj in s širjenjem dobrih vibracij, ki nas bodo vse skupaj pripeljale do naših notranjih moči pa želim pomagati sebi in drugim. Hkrati sem učenka in učiteljica, raziskovalka življenja samega in nekdo, ki verjame v višji smisel človeškega obstoja.

Čeprav sem diplomirala na Fakulteti za naravoslovje in matematiko – smer profesor geografije, mi ta poklic očitno ni bil namenjen. Od nekdaj sta me zanimala zdrav način življenja in duhovna spoznanja, tako da sem na Inštitutu za naravno medicino pridobila naziv certificirana nutricistka, svetovalka za zdravo rastlinsko prehrano. Poleg tega se ukvarjam tudi z radiestezijo, ki mi pomaga pri diagnosticiranju in svetovanju. Uporabljam še druge alternativne tehnike, ki mi omogočajo popolnejšo analizo telesa in duha. Svoja znanja in izkušnje nenehno izpopolnjujem, pripravljam različna predavanja, izobraževanja ter delavnice. Trenutno pa se izobražujem v šoli za bioterapevta karmične diagnostike. Vodijo me osebne izkušnje in resnična empatija do soljudi in živali.

Svetovanje

V hektičnem svetu, v katerem živimo, včasih potrebujemo pomoč, da ponovno najdemo ravnovesje in povrnemo dobro zdravje in počutje (zaradi nepravilne prehrane, zastrupljenosti, elektrosmoga, jemanja zdravil, nezadostnega gibanja, negativnega razmišljanja in različnih negativnih programov ter drugih dejavnikov, ga na žalost dokaj hitro izgubimo). Velikokrat si ne znamo sami pomagati in je zaradi tega dobro, da poiščemo strokovno pomoč. Tako se bomo lažje vrnili na pravo pot in aktivirali procese samozdravljenja.

Na svetovanju se pogovorim s stranko (analiziram tudi predhodno izpolnjen vprašalnik) potem pa sledi pregled telesa in šarenice ter radiestezijsko ugotavljanje priporočenih prehranskih dopolnil. Če ima stranka  zdravniške izvide, jih lahko prinese s seboj. Na podlagi pridobljenih informacij pa vam bom pripravila načrt prehranjevanja, jemanja določenih prehranskih dopolnil in vam svetovala primerne oblike telovadbe ter duhovno-energijske tehnike, ki bodo spodbudile holistično zdravljenje. Po svetovanju prejmete tudi navodila v pisni obliki (preko e-maila). Za vsa dodatna vprašanja in spremembe pa sem vam na voljo.

Pomagala vam bom pri:

  • različnih zdravstvenih težavah (srčno-žilne bolezni, diabetes, različna vnetja, težave s črevesjem, želodcem, alergijami in intoleranco, kožne bolezni, bolezni prostate, težave s ščitnico, debelost …)
  • rastlinski prehrani nosečnic, doječih mamic in otrok
  • rastlinski prehrani odraslih, starejših in športnikov
  • sestavljanju zdravih in pestrih rastlinskih jedilnikov
  • razstrupljanju telesa
  • analizi testov intolerance na hrano

Prijava in cenik:

Osebno svetovanje poteka v Ljubljani, na Zaloški cesti 167. Nanj je obvezna predhodna prijava preko e-pošte: svetovanje@hranazazivljenje.si

Cena osebnega svetovanja (90 minut) je 80,00 €.

KRATKA PREHRANSKA SVETOVANJA (30-minutna) > več tukaj.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 × 5 =