Shopping Cart

V košarici ni izdelkov.

Kaj bi si morali v Novem letu zaobljubiti po astroloških znamenjih?

Oven

Ker je zelo pogumen, spontan in nemiren, željan dokazovanja, ambiciozen in zaverovan vase, bi si moral zaobljubiti, da bo v naslednjem letu malo znižal svoj ego in prisluhnil tudi drugim. Krotiti mora svojo energičnost, svoj pogum pa usmeriti v poslovno motivacijo.

Bik

Navezan je na materialno varnost, čustveno varnost, domače udobje, je trmast in ne mara sprememb. Zaobljuba v novo leto bi lahko bila, da bo bolj telesno dejaven, manj trmast in da se bo podal tudi v neznano in se soočil s strahovi in novostmi, ki jih ponuja življenje.

Dvojčka

Zaradi dvojne narave, logičnega in zmedenega mišljenja je izredno spremenljivo, nepotrpežljivo in nemirno znamenje in bi moral vedeti, kdaj ga ima okolica dovolj. Zaobljuba za naslednje leto je, da  se nauči nadzorovati svoje misli in poskuša najti svoj notranji mir.

Rak

Rad pokaže ljubezen do svojih najdražjih. Dom, družina, ljubezen mu pomenijo vse v življenju, hkrati pa pozablja nase in ne zna brzdati svojih negativnih čustev. Zaobljuba v naslednje leto: da se nauči, da bo manj občutljiv ter da bo poslušal tudi sebe in si uresničil svoje večne želje.

Lev

Je ambiciozen, kreativen, čustven, z močno ognjeno voljo vedno uresniči svoje želje. Ker je izredno pogumen, mu to uspe, rad vlada in vodi druge z občasnimi dramami. Za novo leto naj si zaobljubi, da bo bolj skromen, da ne bo vedno nadrejen in naj svojo energijo usmeri v osebne ambicije.

Devica

Malenkosti, podrobnosti, natančnost, zanesljivost, pridnost so odlike tega znamenja. Zna biti zelo kritična in nagnjena k popolnosti, lahko ogroža svojo vitalnost. Zato si mora zaobljubiti, da v naslednjem letu ne bo težila k popolnosti, da bo manj kritična in, seveda, naj naredi nekaj zase in se posveti sprostitvi ali duhovnosti.

Tehtnica

Kaj je tehtnici ljubše od harmonije in usklajevanja? Rojena je za delitev pravice na svetu in ustvarjena za družinsko ravnovesje. Je pa lahko nesrečna, ker je neodločna, nesamozavestna in ker ji je pomembnejše, da so drugi okoli nje srečni. Ker ima željo po složnem partnerstvu, naj se zaobljubi v novo leto, da bo več sreče dala sebi, s katero bo okrepila svojo samozavest.

Škorpijon

Pomemben sta mu status in ugled. Ker se poglobi v situacijo, ima širok spekter uglednih prijateljev. Je izredno ljubosumen, posesiven in skrivnosten, posluša druge, svoje skrivnosti ne izda. Bojte se njegove maščevalnosti, če ste mu stopili na rep. Za novo leto naj se zaobljubi, da bo bolj odprt, manj sebičen in maščevalen, energijo pa naj usmeri v posel.

Strelec

Večno dobre volje, iskren in prijateljski. Brzdati mora le svojo odkritost, saj s tem kdo zameri in odide.  Vedno išče znanje, motivirajo ga duhovnost, filozofija ali kakršna koli znanstvena veda. Trudi se v razumevanju sveta, saj zelo rad raziskuje in potuje. Za novo leto naj se zaobljubi, da bo brzdal svojo odkritost in naj se usmeri v raziskovanje življenjskega obstoja.

Kozorog

Discipliniranost, odgovornost, preračunljivost so odlike kozoroga, s katerimi pride do zastavljenega cilja. Osrečujeta ga delo in materialna varnost. Čustva so potisnjena v ozadje. Ker se ima za najboljšega, ne zaupa drugim. V novo leto mora stopiti z več optimizma, preseči mora sebičnost, pokazati čustva in energijo usmeriti v svoje ambicije.

Vodnar

Je zelo individualen, neodvisen in ljubi svobodo. Rad dela družbi koristne stvari, njegova inovativnost je koristna za človeštvo. Ne posveča pa se toliko družini in čustvom posameznika. V novem letu bi zato moral bolj gojiti čustva do svojega najbližjega, do svoje družine in energijo usmeriti v to spremembo.

Ribi

Čustvena, romantična, občutljiva je narava ribice. Ker je sanjava, z umetniškim darom, izgubi realna tla in se zateče v svoj sanjski svet. Mogla bi se spoznati, ugotoviti kaj hoče, kam gre in okrepiti svojo samozavest. V novem letu naj opusti sanjarjenje in si raje zastavi kakšen konkreten, realen cilj, s katerim bo dobila ponos in samozavest.

Delite naprej ...
Ekipa MojeZdravje.net
Ekipa MojeZdravje.net

Oddaj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja