Shopping Cart

V košarici ni izdelkov.

Leto 2018 skozi astrologijo – leto novitet in šokov

Leto 2018 je Venerino leto, to je planet ljubezni, lepote, ki vlada odnosom, partnerstvu, financam… Venera predstavlja tudi denar in naše vrednote, kaj cenimo v življenju.. To bo leto, novitet in šokov. Leto bodo zaznamovali Saturn v kozorogu, Jupiter v škorpijonu, pa tudi generacijski planeti, kot so Uran, Neptun in Pluton.

Po Kitajskem horoskopu je to leto rjavega zemeljskega psa, zato lahko pričakujemo prevetritev gospodarstva, predvsem pa delovno in inovativno leto.

Poznamo Saturnova, Jupitrova, Marsova, Sončeva, Venerina, Merkurjeva in Lunina leta, po tem vrstnem redu. Vsakih sedem let se ponovijo.

Tako, da je leto 2018 Venerino leto, leto 2019 bo Merkurjevo leto, 2020 bo Lunino leto, itd.

Sredi maja gre Uran iz ovna v bika, kjer bo do marca 2019. Vemo, da Uran rad šokira in postreže z nenavadnimi dogodki, bik pa predstavlja varnost, finance, materialnost, zemljo. V tem letu lahko pričakujemo veliko novitet in tudi nepredvidenih dogodkov, spremembe na finančnem področju, interneta, računalništva, gospodarstva, na področju nepremičnin… Poskrbel bo tudi za internetni kriminal. Z Uranom v biku lahko v svetu pričakujemo več potresov. Vemo, da se begunska kriza še ni končala, Uran lahko poskrbi za nenaden prihod skupin, beguncev, v našo državo in s tem več neprijetnosti za ljudi in stres… Slovenija bo v letu 2018 doživela veliko sprememb, saj bodo vsi ti planeti: Uran v biku, Saturn v kozorogu in Pluton v kozorogu-reformator, poskrbeli, da se bo prevetril naš davčni sistem, priča bomo pokojninski reformi, vplivali pa bodo tudi prevetritev bančnega sistema. Pokažejo se lahko šoki v gospodarstvu in politiki. Nenadoma bodo odšli vplivneži, ki so na visokih položajih. Dobili bomo nov volilni sistem, nove stranke in seveda novo vlado…

Od dobrih stvari lahko od Urana pričakujemo napredek v internetu, računalništvu, inovacije na področju prevozov, več avtomobilov na elektriko, vožnja brez voznika, uporaba dronov, napredek v financah, brezgotovinsko plačevanje, uporaba bitcoinov. Saturn v kozorogu simbolizira gradnjo in nepremičnine, zato bo poskrbel za gradnjo novih stanovanj, poslovnih objektov in s tem vzpon gospodarstva. Tem planetom bo pomagal še Jupiter v škorpijonu, odkrilo se bo, kam so šle javne finance, v katere davčne oaze so znani slovenci skrili denar.

Slovenija pa je na podlagi naših športnikov čedalje bolj prepoznavna v svetu, zato bomo imeli veliko obiskov tujcev, zabeležili bomo najbolj dobro turistično sezono do sedaj.

Naj bo poudarjenih čim več dobrih lastnosti v letu 2018 !

Delite naprej ...
Ekipa MojeZdravje.net
Ekipa MojeZdravje.net

Oddaj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja