Shopping Cart

V košarici ni izdelkov.

Česa Ribam ne smemo vzeti?

Riba se počiti varno le z idealnim partnerstvom in z bližino, ki si jo ustvari. Za Ribo življenja brez ljubezni ni. Če ljubezni v realnem svetu nima, si jo ustvari s svojo domišljijo. Sanjanje in zapiranje v svoj svet domišljije jim predstavlja področje, kjer se počutijo varne, saj so preveč občutljive za ta kruti svet, poln problemov in tegob. Samota in življenje brez ljubezni Ribo ubija.

Česa potem ne smemo vzeti Ribam? Ljubezni in varnosti.

Ker so tako občutljiva bitja, si najbolj želijo uiti iz tega krutega sveta. Vedno so z eno nogo v resničnem svetu, z drugo pa v domišljijskem. Blizu so jim globoka ljubezenska razmerja, ko čutijo močno povezanost s partnerjem, s katerim si zagotavljajo varnost. Ribo je strah ločitve, saj se sama ne znajde v tem trdem svetu in se ne bi mogla duhovno izražati.

Njihova odlika so duhovnost, umetnost, kreativnost …

Med ljudmi s poudarjenim znamenjem Rib najdemo veliko umetnikov, glasbenikov, igralcev, ustvarjalcev, slikarjev … Ribe so najbolj močne v svojem kreativnem svetu, kjer se lahko umetniško izražajo. So pa zaradi svoje krhkosti tudi zelo ranljive in zlahka padejo v odvisnost. Med Ribami je največ odvisnikov od cigaret, alkohola, drog.

Nas pa zadnje znamenje v zodiaku vedno uči univerzalne ljubezni, pobeg v duhovnost, kako se predajati in dajati, ne da bi zato zahtevali vračilo.

Delite naprej ...
Ekipa MojeZdravje.net
Ekipa MojeZdravje.net

Oddaj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja