Riba se počiti varno le z idealnim partnerstvom in z bližino, ki si jo ustvari. Za Ribo življenja brez ljubezni ni. Če ljubezni v realnem svetu nima, si jo ustvari s svojo domišljijo. Sanjanje in zapiranje v svoj svet domišljije jim predstavlja področje, kjer se počutijo varne, saj so preveč občutljive za ta kruti svet, poln problemov in tegob. Samota in življenje brez ljubezni Ribo ubija.

[quote_center]Česa potem ne smemo vzeti Ribam? Ljubezni in varnosti.[/quote_center]

Ker so tako občutljiva bitja, si najbolj želijo uiti iz tega krutega sveta. Vedno so z eno nogo v resničnem svetu, z drugo pa v domišljijskem. Blizu so jim globoka ljubezenska razmerja, ko čutijo močno povezanost s partnerjem, s katerim si zagotavljajo varnost. Ribo je strah ločitve, saj se sama ne znajde v tem trdem svetu in se ne bi mogla duhovno izražati.

[quote_center]Njihova odlika so duhovnost, umetnost, kreativnost …[/quote_center]

Med ljudmi s poudarjenim znamenjem Rib najdemo veliko umetnikov, glasbenikov, igralcev, ustvarjalcev, slikarjev … Ribe so najbolj močne v svojem kreativnem svetu, kjer se lahko umetniško izražajo. So pa zaradi svoje krhkosti tudi zelo ranljive in zlahka padejo v odvisnost. Med Ribami je največ odvisnikov od cigaret, alkohola, drog.

Nas pa zadnje znamenje v zodiaku vedno uči univerzalne ljubezni, pobeg v duhovnost, kako se predajati in dajati, ne da bi zato zahtevali vračilo.

Napisala: astrologinja Cvetka, Astrološki inštitut

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here