Košarica

V košarici ni izdelkov.

Prihajajo trije mrki …

LUNIN MRK , 18. 8. 2106  na 25° Vodnarja in 16. 9. 2016 na 24° Rib

LUNIN MRK nastane, ko sta Sonce in Luna v opoziciji, temu pravimo ŠČIP ali POLNA LUNA. Sonce in Luna sta si točno v opoziciji in v nasprotnih znamenjih. Vmes se v isti liniji znajde tudi Zemlja, Luna se postavi v Zemljino polsenco.

V astroloških kartah mrki govorijo o večjih spremembah.  Lunin mrk ima prav tako močan vpliv, predstavlja pa neko dozorelost, manifestacijo preteklih dogodkov. Lunini mrki kažejo pomembne vlive v mundani astrologiji, ki proučuje gospodarsko in politično dogajanje v svetu, proučuje države. Zelo so pomembni tudi v natalni karti posameznika. Pomembno je, kam pade v našo astrološko karto, kaj imata na stopinjah Luninega mrka in kaj nam spodbudi.

Največ dogajanja bo na področju hiše, kamor pade Lunin mrk, seveda pa je pomembna tudi nasprotna hiša, saj se obe hiši aktivirata hkrati. Lunin mrk vpliva krajši čas,  dogodki se zgodijo v času Luninega mrka  oz. malo pozneje.

SONČEV MRK, bo 1.9.2016 , na 9° Device

SONČEV MRK nastane, ko je MLAJ, ko so Sonce, Luna in Zemlja poravnajo v isti liniji. Gledano iz zemlje, je Luna pred Soncem in zakriva Sončevo svetlobo. Tokrat je MLAJ v Devici, kar štirje planeti -Sonce, Luna, Jupiter in Merkur – bodo v znamenju Device.

Sončni mrki  so v glavnem zelo glasni in nam govorijo o pomembnejših spremembah, predvsem so pomembni v mundani astrologiji, nič manj pa niso pomembni na osebnem nivoju, saj ima vsak svojo astrološko karto. So glavni sprožilci v prognostiki, pomembno je, v katero hišo pade mrk oz. ali tvori pomemben aspekt z osebnim planetom in na tem področju se pokažejo spremembe. Pogledamo, kaj mrk spodbuja v naši karti. Vpliv Sončnega mrka je kar dolg in po eni teoriji traja do drugega Sončnega mrka, po drugi teoriji  pa približno pol leta. Po izkušnjah sodeč, se mrki zgodijo že kmalu – v roku dveh do treh mescev po lunaciji.

Pri prognozi oz. astrološki napovedi ni pomembno, ali je mrk viden pri nas ali kje drugje, pomembno je, da je nekje na Zemlji viden in da se na teh stopinjah mrka kažejo spremembe. Sončni mrk vedno govori, da se bo nekaj končalo in nekaj ponovno pričelo. V mundani astrologiji so karte mrkov zelo pomembne, saj se na gospodarskih in političnih nivojih kažejo zaključki in hkrati novi začetki. Sončni mrki po navadi kažejo katastrofe, nesreče, požare, poplave, potrese, skratka velike spremembe. Prav tako so mrki pomembni na osebnem nivoju, saj ima vsak človek svojo astrološko karto in seveda čisto svojo zgodbo.

V večini primerov se v enem letu pojavita le dva Sončeva mrka, le redko je kakšen več ali manj. V  letu 2016 je predvidenih 5 mrkov, in sicer 2 Sončna in 3 Lunini mrki.

Lunin in Sončev mrk

Delite naprej ...
Ekipa MojeZdravje.net
Ekipa MojeZdravje.net

Oddaj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja