Shopping Cart

V košarici ni izdelkov.

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

Tehtnice so izredno diplomatske, veliko jim pomeni ravnotežje v odnosih. Vlada ji lepotica Venera, zato imajo tehtnice občutek za lepoto in umetnost. Zelo rade ugajajo, rade imajo uravnotežene odnose, taktnost, so odprtega duha, vedno gledajo, da nikogar ne prizadenejo. So mirne in neodločne, pravimo, da njihovo razpoloženje niha kot vreme; bežijo od konfliktov.

Tehtnica je simbol za pravičnost in pravo. Simbol tehtnice je dekle z zavezanimi očmi, kar pa ne simbolizira slepote, samo videti noče. Ni slučajno, da je planet Saturn na višini v Tehtnici, saj je povezan s pravičnostjo in sodstvom.

Tehtnice so dosledne, točne in resnicoljubne. Imajo sangvinični temperament, tako obdobja veselosti kot molčečnosti. Vedno se lahko zanesemo nanje, saj so željne ravnovesja in so vredne zaupanja.

Moda

Venera, vladarica tehtnic, je simbol za modo, lepoto, eleganco, glasbo, umetnost … Tehtnice so najboljše zapeljivke, oblečene po zadnji modi.

Kulinarika

Tehtnice niso velike ljubiteljice kuhanja, pogosto se ne morejo odločiti, kaj bi naredile za kosilo. So zelo izbirčne in neodločne, kaj bi dale v lonec. Ko pa se le odločijo, mora biti hrana lepa na pogled in seveda lepo servirana, saj jedo z očmi. Zato se Tehtnice težko uprejo slaščicam.

Dom

Hiša ali stanovanje mora biti razkošno, lepo, zračno, z urejeno in lepo okolico. Elitna soseska bi bila pravšnja za Tehtnice. Oprema mora biti nadstandardna, dom prijeten in oaza miru.

Denar

Ker  se  Tehtnice nagibajo k udobju in se rade razvajajo, najdejo nekje ravnovesje med plusom in minusom na bančni kartici. Zelo rade imajo denar, saj si sicer ne bi mogle privoščiti takega življenja, kot si ga idealizirajo. Denar je vir do njihovega življenjskega sloga.

Služba

Ljubijo denar, s katerim pokažejo bogastvo in si uredijo udobno življenje. Najraje delajo v skupinah, individualno delo jim ni blizu. Ob sebi nujno potrebujejo spodbudno in odločno osebo. Rade imajo pohvalo in blestečo kariero.

Partner

Tehtnice so za zapeljevanje v zodiaku najbolj privlačna. Za ljubezen in za partnerja bi storile vse. Poroka bo organizirana do popolnosti in nič ne sme manjkati. Partnerja skrbno izberejo in so mu v popolnosti pripadne. Na neprijetnosti v zakonu zamižijo na obe očesi samo, da bo vse po starem. Zelo jim je pomembno, da imajo partnerski odnos, saj tehtnice niso individualistke. S tem rastejo in se izpopolnjujejo.

Poduk Tehtnicam

Tehtnice bi se morale spustiti z neba na zemljo, saj ni vse tako rožnato, kot vidijo le one. V življenju so problemi in ovire, ki jih moramo videti in reševati, česar pa tehtnica noče uvideti. Potrebno se je kdaj tudi postaviti zase, ne samo gladiti odnosov in partnerju kdaj tudi povedati kar mu gre…

Ujemanje z drugimi znamenji: z ognjenimi znamenji Oven, Lev, Strelec in zračnima znamenjema Dvojček in Vodnar.

Delite naprej ...
Ekipa MojeZdravje.net
Ekipa MojeZdravje.net

Oddaj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja