Shopping Cart

V košarici ni izdelkov.

Vas zanima odgovor na konkretno vprašanje? Vprašajte horarnega astrologa.

Horarna astrologija je ena od specifičnih in najstarejših vej astrologije, ki je svoj vrhunec dosegla v 17. in 18. stoletju.  Najbolj znani horarni astrolog tistega časa je William Lilly.

V času srednjega veka so poznali le rojstne podatke plemstva, saj so se astrologi z njimi ukvarjali s pomočjo njihovih astroloških kart, medtem ko nihče ni beležil časa rojstva preprostih ljudi. Vse pa je zanimala prihodnost, varnost, kako živeti srečno življenje… Preprosto ljudstvo je dobilo odgovore na takšna vprašanja s pomočjo horarne astrologije. Hora po grško pomeni ura, zato horarna astrologija ponuja natančen odgovor, v kolikor postavimo najbolj enostavno in konkretno vprašanje, saj nam pokaže vpogled v pretekla in prihodnja dogajanja povezana z vprašanjem. Na takšna vprašanja praviloma odgovorimo zelo konkretno, bodisi z »da« ali »ne«, pri čemer ni razlag kot pri običajni astrologiji.

Za boljše razumevanje… Naredimo horarno karto na točno uro in minuto vprašanja. »Vesolje« oz. »nebo« nam, glede na gibanje planetov ob točno tistem času, ko je bilo vprašanje zastavljeno, pokaže pravilen odgovor. Planeti nam s svojo postavitvijo na tisti čas dajo odgovor na naše zastavljeno vprašanje. Če nam zastavljeno vprašanje ni jasno, mora astrolog vpraševalca prositi za natančno pojasnitev njegovega vprašanja. Na vsako pravilno, smiselno vprašanje nam planeti pokažejo odgovor oz. razvoj dogodkov. Ljudje so v takratnih časih najpogosteje zastavljali vprašanja v zvezi z dobro letino, delom pri gospodarju, potovanji in varnim doseganjem cilja, zdravjem idr.

Postavitev vprašanja horarnemu astrologu
Horarnemu astrologu postavimo vprašanje. Astrolog glede na postavitev in gibanje planetov za točno določen čas in kraj izriše karto. Planeti povedo, kako se bo določen problem razvil ali rešil, kakšne so energije teh planetov, kakšni so aspekti itd. Astrolog mora upoštevati pravila in zakonitosti gibanja planetov, »vesolja« in iz tega razbere razvoj dogodkov.

Astrolog je prevodnik informacije
Horarni astrolog je prevodnik informacije med stranko, ki postavi vprašanje in vesoljem, ki na to vprašanje odgovarja preko pozicije trenutno postavljenih planetov. Astrolog mora pravilno razumeti vprašanje, saj je odgovor odvisen od pravilnega razumevanja vprašanja, seveda pa tudi od znanja astrologa. Vprašanje mora biti natančno in spontano postavljeno. Odgovora si morate močno želeti in ne zavajati astrologa, saj ljudje pogosto postavljajo tudi testna vprašanja. Če vesolju večkrat postavimo isto vprašanje, ne dobimo jasne slike. Seveda pa je moč dobiti zelo jasne odgovore, če so vprašanja zastavljena pravilno, sproščeno, kratko in jedrnato. Horarno vprašanje lahko postavite za preteklost, sedanjost ali prihodnost. Upoštevati je potrebno etiko astrologije.

Delite naprej ...
Ekipa MojeZdravje.net
Ekipa MojeZdravje.net

Oddaj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja