Shopping Cart

V košarici ni izdelkov.

Prihajata Sončni in Lunin mrk

Letos bo Sončni mrk na točno 20. stopinj raka in bo nastopil 13.julija 2018 ob 04:47 uri.

Vsako leto smo priča spektakularnim nebesnim pojavom, kot sta Sončni in Lunin mrk. Vedno nastopata v paru, cca dva tedna narazen tako, da lahko v enem letu opazujemo 2 sončna in 2 lunina mrka, redko več, a letos jih bo celo 5.

Pri sončnem mrku gledano z Zemlje se postavi Luna pred Sonce, pravzaprav pa se vsa tri nebesna telesa postavijo v vrsto: Sonce, Luna in Zemlja. Opazujemo delne, popolne, hibridne in kolobarjaste sončne mrke. Popolni mrki se pojavijo na cca leto in pol.

Po Sončnem mrku ni primeren čas za nove odločitve in novosti.

Najbolje bomo naredili v tem poletnem času, da gremo na dopust, se sprostimo in uživamo. Na nebu imamo sedaj tudi neugodno povezavo Sonca in Plutona, kar nas vleče v globino, pojavljajo se nam neprijetnosti in težave. Dober položaj na nebu pa imata sedaj Venera in Uran, kar nam lahko prinese prijetno avanturo, ali kakšen preobrat v ljubezni…

Lunin mrk pa se bo zgodil 27. julija zvečer, malo pred 23. uro in sicer na 4. stopinji vodnarja. Pri nas bo viden cc.a 4 minute, čeprav bo drugače trajal dobro poldrugo uro.

Pri Luninem mrku prav tako opazujemo spektakularen pojav na nebu, ko se vse tri nebesna telesa Sonce, Zemlja in Luna postavijo v vrsto, le da je Zemlja na sredini, kar povzroča močna elektromagnetna valovanja. Lunin mrk je astrološko drugačen od sončevega, saj se zaključujejo stvari, ki so bile že začete v preteklosti. Tudi popolni Lunin mrk deluje močneje kod delni, zato se v svetu predvideva več nestabilnega vremena, neurij, potresov, poplav. Poraste lahko še število nesreč in požarov, saj bo letos poleg Luninega mrka še retrogradni Mars v slabem aspektu z Uranom.

Kaj vam prinese na osebnem področju, vprašajte astrologa, saj je pomembno, kaj vam aktivira v vaši rojstni karti. V vsakem primeru pa ga bo zelo lepo opazovati, saj če bo jasno, se bo Lunin mrk zelo lepo videl.

Delite naprej ...
Ekipa MojeZdravje.net
Ekipa MojeZdravje.net

Oddaj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja