Košarica

V košarici ni izdelkov.

Lev (23.7. – 22.8.)

Lev je ognjeno znamenje, rad ima avanture in pustolovščine. Rad izstopa. Ima vročekrven značaj, je vzkipljiv in samoljuben. Potrebuje ogromno svobode. Je pa dober organizator in motivator. Po srcu optimist, velikodušen, romantičen, plemenit, ljubi ekstravaganco.

Posel

Lev je pogosto na vodilnih položajih, kjer je cenjen in organiziran. Želi biti prepoznaven, je zahteven in zelo ponosen na svoje dosežke. V kolektiv prinese veliko dobre volje in optimizma.

Lev ima rad ljudi, ki ga obožujejo

Za leva je pomemben oder in drama, saj želi biti glavni na odru in izstopati. Rad ima, da ga obkrožajo ljudje, ki ga obožujejo, saj za  svoja dejanja potrebuje hvalo in priznanje. Težko se ustali z ljudmi, ki imajo podoben temperament, zato težko shajajo s podobnim ambicioznežem.

Lev je zelo vitalen, ljubi šport

Je poln vitalnosti, ki jo ohranja s športom. Za leva je najboljši dober  fizični napor, sprehodi in dihalne vaje. Ker je njegov moto »hočem«, dolgo ostane vitalen.

Zabava

Lev ima izredno rad zabavo, širi ljubezen. Je dober gostitelj in gurman, še bolje pa mu je, če je povabljen, saj se potrudi, da izstopa. Rad ima dobro hrano in pijačo. Ko boste mislili, da je izgubil nadzor nad sabo, ne bo tako, saj ima vedno vse pod nadzorom – tudi vašo zabavo.

Poduk Levu

Dobro bi bilo, da Lev spozna, da se svet ne vrti le okoli njega, da so na svetu še drugi ljudje, ki se jim je potrebno prilagajati. Naučiti se mora upoštevati tudi mnenja drugih ljudi …

Delite naprej ...
Ekipa MojeZdravje.net
Ekipa MojeZdravje.net

Oddaj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja