Košarica

V košarici ni izdelkov.

Dvojčki in Device bolj občutijo retrogradni Merkur, saj jima v horoskopu vlada Merkur. Prav tako vpliva na ljudi, ki so po ascedentu oz. podznaku Dvojček ali  Devica. Vsi planeti, razen Sonce in Luna, nekaj časa potujejo nazaj, čemur pravimo retrogradno. Merkur se giblje navidezno 3x letno po tri tedne in pol nazaj, skupaj približno 72 dni.

Merkur bo retrograden od 19.5. do 12.6.2015

Merkur je planet, ki upravlja s prometom, trgovino, komunikacijo (govor, pisanje, računalniki, mediji, telefoni itd.). Na teh področjih je v tem času veliko nejasnosti in zmedenosti. Pogosteje prihaja do avtomobilskih, računalniških, telefonskih okvar, nagaja nam tiskalnik in podobno.

V tem času astrologi odsvetujemo: ustanovitev novega podjetja, sklepanje pomembnih poslov in pogodb, večjih nakupov (npr. avta, nepremičnine). Je pa dobro narediti kakšne stvari za nazaj, ki smo jih vedno odlagali (npr. pospraviti pisarno, dopolniti že začete projekte, narediti izpit za nazaj, si vzeti čas zase).

Drugače pa Merkur ni noben bav bav, samo malo opazujte okolico in boste videli, če se to dogaja predvsem v času retrogradnosti Merkurja.

Delite naprej ...
Ekipa MojeZdravje.net
Ekipa MojeZdravje.net

Oddaj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja