Shopping Cart

V košarici ni izdelkov.

Saturn v Strelcu od 18. 9. 2015 dalje

Saturn gre iz znamenja introvertnega Škorpijona v znamenje optimističnega Strelca. Saturn v Škorpijonu je neomajen, medtem kot Saturn v Strelcu bolj dober, širok, optimističen.

Začeti bo treba delati na področjih, ki jim vlada Strelec. Saturn se bo obrnil v znamenje strelca 18. 9. 2015 in bo tu v vse do konca leta 2017.

Strelčeva naloga je širiti svet, vesolje, kamor ima obrnjeno puščico, hkrati pa mu to Saturn preprečuje. To si lahko razlagamo kot oviro pri napredovanju, k čemur načeloma stremi Strelec. Pa vendarle je Strelčev optimizem neomajen, saj nam obeta širjenje; naredil bo red v sodstvu,  na pravnem področju, na širjenju znanja, poučevanju, poudarek bo na tujini in zunanjih zadevah, napravil bo red v religijah, zakonih, tisku, mediju, prihaja klic po svobodi, tako da nam mora prinesti boljše čase kot prej.

Spomnimo se kaj se je dogajalo, ko je bil Saturn nazadnje v Strelcu leta 1986: razpad rakete Challenger in z nesrečo tudi omejeno raziskovanje vesolja, zgodila se je jedrska katastrofa v Černobilu itd.

Kaj nam kaže Strelčev vladar Jupiter v Devici?  Bomo odkrili kakšna nova zdravila?

Spomnimo se, ko je bil Saturn konec leta 2014 retrograden in je malo pokukal v Strelca, se je zgodila tako imenovana Pariška afera, poboj novinarjev. S tem pobojem je bila prizadeta tudi svoboda govora, svoboda tiska, religija. V letu 2015, 2016,2017 pričakujemo, da bo verski sistem bolj odprt za ljudi in več svobodi govora, predvsem pa uredil pravni sistem. Strelec ima nalogo prestrukturiranja sveta.

Jupiter, Strelčev vladar, nam bo velikodušno odprl vrata v boljšo prihodnost

Strelcu vlada Jupiter, vrhovni bog, ki prinaša srečo, odpira vrata, imamo ga za dobro. Po simboliki v levi roki drži strelo, s katero zna pokazati svojo moč. Odpira nam vrata, nudi nam možnost spremeniti stvari . Ali smo ljudje dovolj zreli in pripravljeni iti v te spremembe? Predvsem bo to pokazal čas.

Delite naprej ...
Ekipa MojeZdravje.net
Ekipa MojeZdravje.net

Oddaj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja