Shopping Cart

V košarici ni izdelkov.

Največji učinki postenja so ob polni in prazni luni – mlaju. Postimo se seveda lahko tudi ob krajcih, le da ti niso tako učinkoviti.

Mlaj ima zelo velik učinek na naše telo. Ko lunina svetloba izgine z nočnega neba, je tudi naše telo naravno pripravljeno na izločanje tekočin. V astroloških koledarjih imamo napisano ob kateri uri se prične. Zato pred pričetkom mlaja pojemo nekaj lahkega, kot npr. kos sadja, zelenjave, izločimo mlečne izdelke, gluten in sladkor ter v jedilnik vključimo čimveč sveže zelenjave in pijemo veliko tekočine.

Kot pri polni luni je dobro tudi pri mlaju v času 24 ur upoštevati smernice, ki so pojasnjene v osnovnem programu hujšanja z luno – pijmo le tekočino, zeliščni in zeleni čaj, naravno iztisnjene zelenjavne sokove, limonado, zelenjavne bistre juhe, saj spodbujajo razstrupljanje in uživajte čimmanj trdne hrane. Čas mlaja je vaša najboljša priložnost, da iz telesa izločite strupene snovi. Čistilni vpliv mlaja bo le tako dal rezultate.

Pojdite na sonce in v naravo, naužijte se svežega zraka, pojdite na pohod, tecite, kolesarite, vsak šport bo blagodejno vplival na vaše telo. Pojdite  na sprehod v gozd, napolnite se z energijo. Sprostite se, pojdite v družbo, se nasmejte in ne mislite na hrano.

Razstrupljanje lahko pospešite s pitjem vsakodnevne limonade po tem receptu.

Priporočamo vam tudi zeleni čaj, na primer matcha čaj ali superzelenje (mešanico ječmenove, pšenične trave, alge chlorella in spirulilna). Žličko superzelenja lahko vmešate v svojo jutranjo limonado.

Delite naprej ...
Ekipa MojeZdravje.net
Ekipa MojeZdravje.net

Oddaj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja