Shopping Cart

V košarici ni izdelkov.

Želite vedeti kaj ste po ascedentu ali podznaku?

Ko se rodimo, je ascendent oz. podznak najbolj vzhodna točka našega rojstva in  kaže, kako nas ljudje vidijo, kakšno energijo izžarevamo navzven. Ascedent predstavlja rojstvo in opisuje trenutek, ko plod postane človek in sprejme svoj življenjski program.

Ascedent s prvo hišo kaže osebo, njegov videz  in njegovo telo. Opisuje kakšen način delovanja je človeku ljub, kako se to kaže navzven in kako človek deluje. Ascedentno znamenje kaže značaj človeka in možnost izkoristiti potencial.

Poglejmo, kako zgledamo navzven če smo:

Podznak v Ovnu

To je energična, ambiciozna oseba, zelo samozavestna. Odlikuje jo pogum in odločnost. Seveda je to najbolj ambiciozen človek, zelo delaven in podjeten. Njegovi odzivi so spontani, hitri in drzni. Zelo glasno razlaga, včasih je videti razburjen, saj želi biti v ospredju. Je tekmovalen in se hitro pomiri. Je izredno srčen človek, tako da Ovna človek takoj vzljubi, ker zna biti tako pristen, na drugi strani pa zna tudi zelo sebično uveljaviti svojo voljo.

Telesno ga prepoznamo po mišičastem, športnem telesu, ima bolj štirioglato glavo, na lasišču kotičke ali se obrije na plešo.

Podznak v Biku

To je stabilen in trden človek. Je odločen, vztrajen in neomajen v svojih prepričanjih. Pogosto je trmast, ne mara sprememb in dajati pobud. Ima občutek za lepo, prijetno, okusno, za samostojnost in materialno varnost. Rad se počuti varnega, zato mu slednje zelo veliko pomeni. Spoznamo ga tudi po močnem stisku roke. Ker ne mara sprememb, težko naveže stik z ljudmi, zato potrebuje kar nekaj časa za prilagoditev.

Njegovo telo je bolj čokato, malo polnejše postave, vendar ima izrazito lepo telo, velike lepe oči, poudarjene ustnice, krajši vrat, hodi počasi, je privlačen in siguren.

Podznak v Dvojčkih

To je mladosten, igriv, bister in komunikativen človek. Če vas nekdo nenehno dreza, nekaj sprašuje, je to gotovo nemiren dvojček. Ker je to dvojno znamenje, je lahko ta oseba izredno prijazna in komunikativna, lahko pa pokaže svojo drugo plat, kjer pokaže manj spodbudne kvalitete: spletkarstvo, neresnost, dvojnost, cinizem. Ima veliko željo spoznati čim več ljudi, saj po tem ceni, koliko je vreden!

Spoznamo ga po koničasti bradi, malo privihan nos, ima nagajive oči. Je srednje visok in ima vitko postavo. Izžreva izredno mladosten videz.

Podznak v Raku

To je nežna, sočutna, ljubka oseba, izrazito materinski tip, delovanje takšne osebe je umirjeno in počasno. Je izredno sramežljiva in včasih zadržana oseba. To je pravzaprav najbolj občutljiva oseba v zodiaku, ne zaupa nikomur, ker se boji da bo ranjena. Potrebuje izredno veliko časa, da nekomu zaupa. Rada se pusti razvajati. Veliko mu pomeni dom in družina. Rada je doma in skrbi za svoje najdražje.

Po zunanjosti jih spoznamo po okroglem obrazu, poudarjenem zgornjem delu telesa, ozki boki, mesnatem telesu, lahko izbočenem čelu, šobastih ustih in nižji rasti.

Podznak v Levu

To je preprosto najbolj karizmatična, samozavestna in močna oseba. Samodejno privlači pozornost, na sebi ima nekaj magnetičnega, sijočega. V družbi se tak človek rad izpostavi, je glasen, rad naredi vtis ne glede na to ali je dober ali slab. Vedno igra glavno vlogo, saj je nagnjen k temu, da naredi dramo. Drugače pa je lev izredno ustvarjalen in ponosen na to kaj ustvari.

To je človek, ki ima izredno močno konstitucijo, je izredno vitalen in močen. Ima široka ramena, razvite mišice rok, goste lase, lepa usta in širok nasmeh.

Podznak v Devici

To je najbolj praktična in delovna oseba. Zna biti tudi izredno kritična v pogledu na življenje. Na prvi vtis deluje hladno in sramežljivo, vendar se za osebnostjo skriva izredno prijazna in prijateljska duša. Tudi Devica zna biti precej komunikativna, precej je nagnjena k analitičnosti in raziskovanju. Negativnost tega podznaka se lahko izraža na zdravstvenih težavah.

Prepoznali jih bomo po klasičnem oblačenju, urejenosti,  pravilnih potezah obraza, tenkih ustnicah, majhne globoko vsajene oči, jasen pogled, po vitkosti in eleganci.

Podznak v Tehtnici

To je človek, ki izžareva svoje čare in si najbolj v življenju želi harmonije odnosov. Pomembna mu je obleka, hoja, govor, da naredi najboljši vtis na ljudi. To je najbolj družabna oseba, ki si ne želi si prepirov in težav. Je umirjena, prijazna, diskretna in talentirana za diplomatske odnose. Ne mara biti v ospredju. Zelo pomembno ji je mnenje drugih, če jo hvalijo pridobiva na samozavesti, saj je po naravi precej neodločna.

Prepoznamo jo po elegantnosti, usklajenem telesu, lepimi očmi, zavihanimi trepalnicami, tudi luknjicami v licih, lepih ustnicah, majhnih ušesih, zapeljivosti.

Podznak v Škorpijonu

To je oseba z izredno intenzivno, tiho, vztrajno in prodorno energijo. Za Škorpijona velja rek » tiha voda bregove dere«, ker energijo seva navzven. Izraža močna ponotranjena čustva kot so strast, strah in ljubosumje, zato ga ljudje ali obožujejo ali sovražijo. Njegov molk zna biti zelo, zelo zgovoren za nasprotnika. S prodornim pogledom vzbuja strah in strahospoštovanje. Če ga prizadeneš, tega v življenju nikoli ne pozabi in v sebi kuje načrt maščevalnosti. V negativnem smislu je to lahko oseba s psihičnimi in čustvenimi problemi.

Spoznamo ga po poudarjenih obrveh, precej prodornem mrkem pogledu, poudarjenem nosu, kosmatosti, krepkem in čokatem telesu.

Podznak v Strelcu

Oseba je vedno optimistična in dobre volje. Ima veliko energije in se pogumno podaja v nove dogodivščine in raziskovanja; predvsem jo zanimata izobraževanje in potovanja. Navzven deluje precej glasno in opazno. Strelec je izredno iskrena in odkrita oseba. Pazite se njegove iskrenosti, saj vas lahko z njo zelo prizadene. Odkrito vam pove mnenje o vas, pa če tudi tega ne prosite. Je tudi zelo radoveden in venomer nekaj raziskuje. Spoznamo ga po srednje visoki rasti, močnih mišicah, poudarjenih bokih, polnih ustnicah, velikih dobrodušnih očeh.

Podznak v Kozorogu

To je načrtna, odgovorna, disciplinirana, izredno delovna in vztrajna oseba. Po eni strani lahko izraža hladno naravo, po drugi strani pa ima izreden smisel za humor. V poslu je izredno ambiciozna, praktična in predana delu. Za poslovne sestanke se uredi izredno poslovno, odlikuje jo izreden elegantno klasičen slog.

Spoznamo jo po vitki in koščeni postavi, izrazitih ličnicah, dolgih in ozkih okončinah, temnejših laseh, zašiljeni bradi, ozkem nosu, majhnih očeh, težavah s kožo in lasmi.

Podznak v Vodnarju

Odlikuje ga družabnost, odprtost, komunikativnost. Je izredno brihten in radoživ človek. Izstopa s svojo posebnostjo, se nenavadno oblači, ima nenavadne odzive za navadne ljudi. Preprosto so drugačni. Z znanjem so pred drugimi ljudmi, radi so nekaj posebnega. To je izrazito intelektualna oseba, ki se spusti v najbolj globoke in inovativne pogovore. V pogovoru boste kdaj zasledili malo arogance, vendar je to le njihov način komuniciranja. Ljubijo svobodo, zato ga ne silite v zakon in v ustaljene družinske obveznosti.

Spoznali ga boste po visoki postavi, nenavadni garderobi, visokem čelu, svetlih, naelektrenih laseh, svetlih in velikih očeh ter prijaznem nasmehu.

Podznak v Ribah

To je najbolj sočutna, požrtvovalna in prilagodljiva oseba. Je polna življenja, sposobna pomagati ljudem s svojim sočutjem in predanostjo. Ima zelo spremenljivo naravo, zato ob sebi potrebuje trdnega človeka, ki jo vodi. Drugače je to očarljiva in komunikativna oseba, ki ti  s svojo sočutnostjo in odprtim srcem hitro zleze pod kožo. Velikokrat je Riba tudi umetniško nadarjena, ali pa je prostovoljka v humanitarnih zadevah, saj ima izreden čut do soljudi. Spoznamo jo po mehkih in okroglih potezah, po vodenem in zasanjanem pogledu. Telo ima neskladno, nagnjeno k debelosti in mehko na dotik.

Delite naprej ...
Ekipa MojeZdravje.net
Ekipa MojeZdravje.net

Oddaj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja