Košarica

V košarici ni izdelkov.

Astrološka znamenja in finance

Oven

Je hiter in spontan, ker ve, kaj hoče v življenju, zato se tudi pri nakupih hitro odloči. Račune plačuje redno, vendar zaradi površnosti hitro spregleda kakšno podrobnost ali celo račun.

Bik

To je najbolj varčno in odgovorno znamenje. Finance so mu pisane na kožo, plačo skrbno porazdeli za račune, užitke in varčevanje. Ima naravni talent za obračanje denarja, tako da mu zelo ležijo poklici, ki so povezani s financami.

Dvojčka

Je najmanj odgovoren do financ. Ne plačuje računov, zaostaja s plačili, bančno kartico vleče daleč v limit. Njegov moto je: »Kakor denar pride, tudi gre.« Ko mu je dolgčas, gre nakupovat v bližnji trgovski center.

Rak

Rad nakupuje na obroke ali s kreditno kartico. Obožuje nakupovanje na obroke in se zelo redko odločajo za enkratno plačilo. Vzeti potrošniški kredit mu je mala malica. Redno pa pregleduje izpiske, da se ne bi znašel v dolgovih.

Lev  

Velikokrat ima denarne težave, saj z denarjem ne zna najbolje upravljati. Rad ga zapravlja za lepe in drage stvari, da se lahko pokaže in postavlja pred prijatelji. Če si bo kupil avto ali hišo, mora biti res opazno, da je dal celo premoženje.

Devica

Je zelo disciplinirana in redoljubna. Rada kopiči stvari, zato zbira račune za več let nazaj. Zna tudi privarčevati kakšen kupček denarja. Ker so redne in dosledne osebe, so računi plačani na rok in bančni izpiski pregledani.

Tehtnica

Ni najbolj zainteresirana za upravljanje s financami. Bančnih izpiskov nikoli redno ne pregleduje, prav tako računov ne plačuje na rok. Rada zapravlja za oblačila in stvari, ki privlačijo pogled, saj jim je na prvem mestu izgled ne pa denarnica.

Škorpijon

Zelo pazi na porabljen denar in da je plača do konca meseca. Vsak mesec tudi nekaj malega privarčuje. Je privrženec plastičnega denarja, zato boste v njegovi denarnici našli več kartic, ki si jih dajo oblikovati posebej za njih.

Strelec

Denar mu ni najpomembnejša stvar v življenju. Je velikodušen zapravljivec za športne stvari. Je pa dosleden pri plačevanju računov. Ne mara kreditov in kartic, bližje mu je gotovinsko plačevanje, saj le tako ve, koliko mu še ostane.

Kozorog

Ima izreden smisel za finance, posebno za finančne posle. Ni zdrav, če venomer ne varčuje, saj je potrebno imeti denar za hude čase. Najbolj uživa, če sklene dober finančni posel ali da je zaposlen kot finančni svetovalec.

Vodnar

V njegovi denarnici boste našli polno kartic in malo drobiža. Gotovina se mu zdi zastarela, kartice pa so tako priročne. Ne ve, kakšno je njegovi finančno stanje, ker ima preveč kartic, bančnih izpiskov pa ne pregleduje, saj je to izguba časa.

Ribi

Ima popoln nadzor nad svojim denarjem. Je odgovoren človek in redno plačuje položnice. Ker je zelo zapravljiv, stalno odplačuje dolgove ali koristi limit. Privarčevati ne zna prav dosti, le za nujne potrebe.

Delite naprej ...
Ekipa MojeZdravje.net
Ekipa MojeZdravje.net

Oddaj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja